Φωτοεξόρμηση στη Σαλαμίνα

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Η Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 σας καλεί να την ακολουθήσετε σε μια φωτογραφική εξόρμηση στο κοντινό μας, αλλά με σχετικά άγνωστες ομορφιές, νησί.

Η εξόρμηση θα γίνει με δικά μας μέσα. Όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να προσφερθούν να μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους κι άλλα άτομα. Ο συντονισμός θα γίνει μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook. Βάζουμε τη σχετική ανακοίνωση (γράφουμε για παράδειγμα από ποιο μέσο, όπως σταθμό τρένου, μπορούμε να περάσουμε για να πάρουμε κι άλλα άτομα και επικοινωνούμε ύστερα μεταξύ μας).

Προσοχή δεν μπορούμε να έχουμε ευθύνη για λάθη που μπορούν να γίνουν στην επικοινωνία. Είμαστε προσεκτικοί σε ποιους δίνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία (ελέγχουμε για παράδειγμα το προφίλ τους). Στο αυτοκίνητο επίσης φοράμε όλοι μάσκες και συμμετέχουμε στα έξοδα (βενζίνη, φέρι μποτ).

Πρόγραμμα φωτοεξόρμησης: Ματούλα Αλεξάνδρου

Οργάνωση: Ανδρέας Κατσικούδης

Συντονισμός: Κώστας Σταμπάνης, τηλ. 697 854 5812 (μόνο για το πρωινό της εξόρμησης)

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στη σελίδα της εκδήλωσης σύντομα και στο www.diafragma26.gr

Το ραντεβού μας 9:00 π.μ. είναι στο πορθμείο του Περάματος (εκεί που κόβουν τα εισιτήρια για Σαλαμίνα). Δεν ξεχνάμε ότι τόσο στο φέρι μποτ, όσο και όπου κάτσουμε το μεσημέρι για φαγητό χρειάζεται rapid test κλπ.

Ανδρέας Κατσικούδης

Twitter: twitter.com/akatsikoudis Facebook: facebook.com/AndreasKatsikoudis YouTube: www.youtube.com/akatsikoudis Blog: akatsikoudis.blogspot.com Site: www.andreaskatsikoudis.com

Οι εκδηλώσεις μας: www.allevents.by/AndreasKatsikoudis