Φθινοπωρινές εξορμήσεις στην Κέρκυρα. Οδηγός για καλό φαγητό!

Στην υπέροχη παραλία του Αγίου Γόρδη, το Sabbia all Day & Night Restaurant & Beach Bar υπόσχεται να σας προσφέρει αυθεντική Κερκυραϊκή και Ελληνική  κουζίνα, μια ανάσα από τα κύματα!

Οι μεγάλοι και άνετοι χώροι του είναι σχεδιασμένοι για να απολαύσετε τον ήλιο και να ξεκουραστείτε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φύση και χρώματα.

Η διακόσμηση στους τόνους του μπλε και του πρασίνου σε συνδυασμό με πολλές λεπτομέρειες από τη θάλασσα, εναρμονίζουν την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα ρομαντικό γεύμα ή δείπνο. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε στην οργανωμένη παραλία, με τις αναπαυτικές ξαπλώστρες και να δοκιμάσετε τις υπέροχες γεύσεις ή τον παγωμένο καφέ σας, δίπλα στο κύμα!

Ο Κωνσταντίνος Δούης, ιδιοκτήτης του Sabbia all Day & Night Restaurant & Beach Bar, με την Ιωάννα Δούη.

Το Sabbia all Day & Night Restaurant & Beach Bar, θα σας υποδεχτεί με τον μοναδικό του τρόπο στο εστιατόριο, που έχτισαν με μεράκι και αγάπη για τους επισκέπτες της Κέρκυρας.

Γνωστές προσωπικότητες από την Κέρκυρα και την Αθήνα, επισκέπτονται το ευρέως γνωστό Sabbia, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Ντάβλας που απόλαυσε τις προτάσεις του σεφ ενώ δεν δίστασε να δοκιμάσει και τα τολμηρά cocktails.

Απολαμβάνοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και τα φρέσκα τοπικά προϊόντα που προσφέρει το εστιατόριο, δεν μπορούμε να μην το κατατάξουμε στις πρώτες και αξιόλογες επιλογές των επισκεπτών της Κέρκυρας.