Το Medi Taste αποτελεί ένα ειδικό άναλο μενού με ελάχιστα λιπαρά

Το διαιτητικό και διατροφικό μενού Medi Taste της Taste and Diet απευθύνεται σε μια πολύ ευρεία ομάδα πελατών, με ή χωρίς κάποια από τα παρακάτω προβλήματα υγείας, για τα οποία επιβάλλεται άναλη δίαιτα.

Σε καρδιοπαθείς, υπερτασικούς, χειρουργημένους (bypass) και γενικώς άτομα επιβαρυμένα καρδιολογικά, που πρέπει να χάσουν βάρος. Σε γυναίκες (προ-, περί-, μετ-) εμμηνοπαυσιακές, με υστερεκτομή, που έκαναν ή κάνουν ορμονοθεραπεία, σε αντισύλληψη. Σε άτομα που δεν χάνουν βάρος με άλλα διατροφικά σχήματα (δηλαδή, που αναφέρουν δυσκολίες και απογοήτευση από δίαιτες, με χαμηλή κινητικότητα και με ιστορικό χαμηλού μεταβολικού ρυθμού. Σε άτομα που πάσχουν από νόσους κολλαγόνου (όπως σκληροδερμία), ρευματοειδή αρθρίτιδα, παθήσεις αναπνευστικού, περικαρδίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας. Σε άτομα με δισλιπιδαιμίες και νόσους του μεταβολισμού. Σε άτομα που έκαναν ή κάνουν χρήση κορτιζόνης. Σε άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα δυσκοιλιότητάς. Σε άτομα τρίτης ηλικίας με μειωμένες καύσεις.

Για το Medi Taste χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ειδικών προδιαγραφών, που είναι εντελώς άναλο μενού, και αρκείται στο νάτριο που προσφέρουν οι πρώτες ύλες από τη φύση τους. Μοναδική πηγή λίπους είναι το ελαιόλαδο, με τις τόσο ευεργετικές του ιδιότητες. Ως πηγές πρωτεΐνης χρησιμοποιούνται μόνο άπαχο μοσχάρι, πουλερικά (κατόπιν αφαίρεσης λίπους & δέρματος), ψάρια και θαλασσινά, όσπρια. Χρησιμοποιούνται κατά κανόνα υδατάνθρακες ολικής άλεσης, λαχανικά παρασκευασμένα στον ατμό σε συγκεκριμένη θερμοκρασία, φυσικά γλυκαντικά (stevia) κατά την παρασκευή του επιδόρπιου.

Η σειρά Medi Taste έχει θερμιδική αξία περίπου 1150 Kcal ανά ημέρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.tasteanddiet.gr