Το CBDWORLD Cannabis Store δίπλα στα παιδιά του Παπαφείου

Mε προσφορά καλλυντικών προϊόντων της νέας σειράς natural CBDWORLD Cannabis Cosmetics που κληρώθηκαν για τη στήριξη των παιδιών του ΠΑΠΑΦΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ αλλά και με επιπλέον οικονομική ενίσχυση συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός η επιχείρηση CBDWORLD Cannabis Store στη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE στο χώρο του NAVONA.

Ευχαριστούμε το κοινό της Θεσσαλονίκης που αγκάλιασε με θέρμη την προσπάθεια αυτή και συμμετείχε ενεργά. Το CBDWORLD Cannabis Store θα συνεχίσει στο μέλλον να υποστηρίζει και να επιβραβεύει τέτοιες προσπάθειες.

Η ιδέα για τη σειρά καλλυντικών natural CBDWORLD Cosmetics, βασίστηκε στη σκέψη να χρησιμοποιούμε ευχάριστα αλλά και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα, χωρίς να παραβλέπουμε την ασφάλεια της υγείας μας, το σεβασμό προς το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους.

Καινοτομήσαμε με μία σειρά cosmetics προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που ενισχύουν την προστασία του δέρματος του χαρίζουν σφριγηλότητα και λάμψη, χωρίς να περιέχουν καμία ενοχοποιημένη χημική ουσία, να αξιοποιούν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κανναβέλαιου και να έχουν φυσικό άρωμα, υφή και εφαρμογή.

Η natural CBDWORLD Cosmetics απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές με αυξημένη οικολογική συνείδηση που αναζητούν φυτικά καλλυντικά υψηλής αποτελεσματικότητας χωρίς επιβλαβή πρόσθετα όπως χρωστικές, parabens, κλπ.

Πατριάρχου Ιωακείμ 2 & Αλεξάνδρου Σβώλου 1,
T.K. 546 22, Θεσσαλονίκη
Facebook page: Cbdworld-Cannabis Store
Website: http://www.cbdworld.gr
Instagram page: http://cbdworld_skg