Το συγκρότημα Heavy/Thrash Metal Skid Life κυκλοφορεί το πέμπτο στούντιο άλμπουμ “Awake”

Μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών, το βραζιλιάνικο συγκρότημα Heavy/Thrash Metal Skid Life επανενώνεται για να ηχογραφήσει αυτό που θα ήταν ο διάδοχος του τελευταίου τους στούντιο άλμπουμ “There’s No Peace”, που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα το 2017. Το βραζιλιάνικο τρίο σε σύνθεση του Anthony Juno στα φωνητικά και στην κιθάρα, ο Billie στο μπάσο/φωνή και ο Gar στα ντραμς κυκλοφορεί το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του “Awake”.

Αναδυόμενος από τις στάχτες ενός μετα-αποκαλυπτικού σεναρίου που άφησε ο προκάτοχός του, το νέο άλμπουμ έρχεται με θέμα την ανασυγκρότηση και την αφύπνιση στους στίχους του. Το Awake είναι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος και περιλαμβάνει εννέα νέα κομμάτια συν ένα μπόνους κομμάτι.

“Awake”: https://open.spotify.com/album/4EhRKI3JU95IrYe69jhpxC

Το άλμπουμ είναι γεμάτο από στοιχεία του Doom Metal στη σύνθεσή του και ακολουθώντας αυτή τη γραμμή ήχου το τρίο αποφάσισε να ηχογραφήσει το κομμάτι «Children of the Grave» των Black Sabbath ως μπόνους για αυτή τη δουλειά.

Το “Awake” είναι η πιο πρόσφατη δουλειά του συγκροτήματος μέχρι σήμερα. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το γκρουπ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέες ημερομηνίες συναυλιών για την προώθηση αυτού του άλμπουμ.