Το παιδί στο θαυμαστό καινούργιο κόσμο μας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – Β’ ΚΥΚΛΟΣ

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ θα κάνει την Τρίτη του Συνάντηση με θέμα τα παιδιά και τις επιπτώσεις που έχει στην ψυχολογία τους ο εγκλεισμός και τα απανωτά lockdown με όλη την αναστάτωση που φέρνουν στην καθημερινότητα τους τα μέτρα. Τηλε-εκπαίδευση, κλείσιμο στο σπίτι για πολλές ώρες, στέρηση επαφής με τους φίλους και συμμαθητές τους κλπ.    

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου λοιπόν στις 6 μμ στην σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο Facebook ο σκηνοθέτης ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ θα μιλήσει με την εργοθεραπεύτρια ΕΛΙΝΤΑ ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗ για ένα θέμα, ίσως το σημαντικότερο, που είναι το παιχνίδι.

Τίτλος: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ (δυστυχώς)

Προσκαλούμε όσους δουλεύουν και αγαπούν τα παιδιά και τα θεωρούν ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας να έρθουν στην παρέα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ.

Την Κυριακή 29/11 στις 6.00 μμ την συζήτηση σε live streaming την σελίδα του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ στο FACEBOOK https://www.facebook.com/theatreAeroplio

Η Ελίντα Καλπογιάννη, MsC, PhD (cand.) είναι Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια με 25 χρόνια εργασιακής εμπειρίας με παιδιά και οικογένειες. Έχει εργαστεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδας και της Μεγ. Βρετανίας, στην κοινότητα και σε εκπαιδευτικά πλαίσια. Είναι επιστημονικά υπεύθυνη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ‘ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ’ που στόχο έχει την προαγωγή του παιχνιδιού και τη διασφάλιση του δικαιώματος των παιδιών στο παιχνίδι. Ασχολείται με την έρευνα γύρω από το παιχνίδι στην προσχολική ηλικία. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες και σεμινάρια προς γονείς, παιδαγωγούς και επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.