Το κλειδί των συναισθημάτων: Βιβλίο της Silvia Congost από τις εκδόσεις Πεδίο

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη

Ένα μικρό, όμορφο και πολύτιμο βιβλίο από την πρωτότυπη best seller σειρά Συναισθήματα»

Feelgood ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν, εμπνέουν και μας διδάσκουν για τις σχέσεις με τους άλλους και τον εαυτό μας, για τα συναισθήματα, για τη ζωή.

«Οφείλουμε να είμαστε ευτυχείς γιατί η ζωή είναι μια… ανάσα».

Περιγραφή βιβλίου

Υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά. Εδώ και πολύ καιρό, η Αλίθια νιώθει παγιδευμένη σε μια σχέση που δεν την κάνει ευτυχισμένη. Έχει πάψει να είναι ο εαυτός της και, όσο περνούν οι μήνες, βλέπει όλο και λιγότερο τους φίλους της. Ο έρωτας έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και να μετατρέπεται σε βάσανο. Για αυτό, αποφασίζει να απευθυνθεί στον Αρμάντο Κορτές, ο οποίος θα τη βοηθήσει να ανακαλύψει τα τρία συναισθήματα που την κρατούν καθηλωμένη: τη θλίψη, τον φόβο και την ενοχή.

Η ιστορία αυτή μας δίνει τα κλειδιά για να απελευθερωθούμε από τη συναισθηματική εξάρτηση, να ανακτήσουμε την αυτοεκτίμησή μας και να χτίζουμε υγιείς σχέσεις, χωρίς να υποφέρουμε ή να πονάμε.

Βιογραφικό

Η Σίλβια Κονγκόστ, ψυχολόγος με εξειδίκευση στα θέματα αυτοεκτίμησης και συναισθηματικής εξάρτησης, αφού βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους που υπέφεραν από τοξικές σχέσεις να ανοίξουν τα μάτια τους με το βιβλίο Cuando amar demasiado es depender (Πότε η υπερβολική αγάπη είναι εξάρτηση), τώρα εκπλήσσει με μια αληθινή ιστορία που δεν μας αφήνει ασυγκίνητους. Σε αυτή την ιστορία, ανακαλύπτουμε τα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να ξεπεράσουμε οριστικά την τοξικότητα των σχέσεων και να υλοποιήσουμε τις αληθινές μας επιθυμίες.

ISBN: : 978-960-635-588-2, Ημ. Έκδοσης: 2023, Σελ.: 112, Λ.Τ.: 11,90 €