Το ανανεωμένο Mediterranean Beach Hotel σας προσκαλεί στο απόλυτο καλοκαίρι

Ανακαλύψτε ξανά το premium Ξενοδοχείο 4 αστέρων στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό.

To Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό, μέλος του Ομίλου Stademos Hotels, αποτελεί μια πολυτελή απόδραση στην Κύπρο, που ενσαρκώνει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της αυθεντικής κυπριακής φιλοξενίας. Διαθέτοντας μια ήρεμη, γαλήνια ατμόσφαιρα με υπέροχες παραλίες με γαλάζια σημαία, καθώς και ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον, το Mediterranean έχει φιλοξενήσει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο, ως ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο νησί εδώ και 30 χρόνια. Φέτος, προσκαλεί τους επισκέπτες του να βιώσουν μια αναβαθμισμένη και άκρως ανανεωμένη εμπειρία διαμονής. Ανακαινισμένοι χώροι και διάθεση, εκλεπτυσμένα μενού και ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, ένα μοναδικό spa και μια επιβλητική πισίνα στο κέντρο του Ξενοδοχείου, μετατρέπουν το Mediterranean σε έναν επίγειο καλοκαιρινό παράδεισο.

Ονειρεμένη διαμονή στα ανακαινισμένα δωμάτια

Η αισθητική της Μεσογείου είναι διάχυτη σε όλα τα ανακαινισμένα δωμάτια του Mediterranean, που διαχωρίζονται σε deluxe bedrooms, superior bedrooms, luxury studios, family rooms και suites, θυμίζοντας τοπογραφία του νησιού. Οι απαλές αποχρώσεις του μπεζ της άμμου δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας, ενώ οι αποχρώσεις του μπλε μιμούνται τα κύματα που περιβάλλουν την ακτή. Αντίστοιχα, ο στρατηγικά τοποθετημένος φωτισμός πάνω από το κρεβάτι θυμίζει τον ήλιο που ανατέλλει πάνω από τον ορίζοντα.

Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη άνεση και είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουρτίνες συσκότισης, εντυπωσιακά κλινοσκεπάσματα και άνετους χώρους καθιστικού. Τα μπάνια έχουν επίσης υποβληθεί σε ανανέωση για να δημιουργήσουν μια πολυτελή, χαλαρωτική αύρα.

Εδώ όπου η φιλία ξεκινά…

Το Mediterranean Beach Hotel, μέλος του Ομίλου Stademos Hotels, είναι ένα ειδυλλιακό ‘home away from home’ ξενοδοχείο που προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ζεστό, οικογενειακό καλωσόρισμα. Με 292 δωμάτια και σουίτες και μια σειρά από ανέσεις, αυτό το premium παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Λεμεσό αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε το νησί.

Eίτε αναζητάτε ένα χαλαρωτικό καταφύγιο, μια ρομαντική απόδραση, αξέχαστες οικογενειακές διακοπές ή ένα μέρος για να χαλαρώσετε αφού εξερευνήσετε τα θαύματα αυτού του γοητευτικού νησιού, το Mediterranean είναι η ιδανική επιλογή για ανέμελες διακοπές.

Μια επιλογή από εστιατόρια και μπαρ στο Mediterranean προσκαλούν τους επισκέπτες του να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Από πλούσιους μπουφέδες στο Céleste Restaurant και το ευάερο Nautica Bistro, μέχρι αυθεντική ιταλική κουζίνα που σερβίρεται στο κομψό Il Tinello και ασιατική κουζίνα στο μίνιμαλ Shumi Pan-Asian Restaurant, οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν γεύσεις και αρώματα εκλεκτών πιάτων που παρασκευάζει η βραβευμένη ομάδα μας σεφ.

Το Mediterranean διαθέτει επίσης και μια σειρά απο πολυτελείς εγκαταστάσεις αναψυχής που περιλαμβάνουν μια μεγάλη εξωτερική και εσωτερική πισίνα, ένα κέντρο καταδύσεων και μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες BABOR στο Aquum Health Spa.

Τέλος, οι οικογένειες που ταξιδεύουν επίσης φροντίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, διασφαλίζοντας ότι οι διακοπές τους θα είναι αξέχαστες. Το ξενοδοχείο προσφέρει αποκλειστικές δραστηριότητες και ανέσεις για παιδιά, όπως το Angels Kids Club, εξωτερικό παιδότοπο και μια ποικιλία από είδη βρεφικής και παιδικής φροντίδας που μπορούν να παρέχονται κατόπιν αιτήματος από το ξενοδοχείο.

Για κρατήσεις & πληροφορίες:

Mediterranean Beach Hotel. Λεωφόρος Αμαθούντος 71, 4533 Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός, Κύπρος

Τηλέφωνο: +357 2555 9999   

www.medbeach.com [email protected]

To Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό, μέλος του Ομίλου Stademos Hotels, αποτελεί μια πολυτελή απόδραση στην Κύπρο, που ενσαρκώνει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της αυθεντικής κυπριακής φιλοξενίας.

Το Mediterranean Beach Hotel, μέλος του Ομίλου Stademos Hotels, είναι ένα ειδυλλιακό ‘home away from home’ ξενοδοχείο που προσφέρει στους επισκέπτες του ένα ζεστό, οικογενειακό καλωσόρισμα.

Ανακαινισμένοι χώροι και διάθεση, εκλεπτυσμένα μενού και ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, ένα μοναδικό spa και μια επιβλητική πισίνα στο κέντρο του Ξενοδοχείου, μετατρέπουν το Mediterranean Beach Hotel, μέλος του Ομίλου Stademos Hotels, σε έναν επίγειο καλοκαιρινό παράδεισο.