Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία και που εφαρμόζεται;

H οδοντιατρική κλινική Dental Clinic Hamogelo της Βάσως Τσίντζου μετακόμισε σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στην οδό Λαζαράκη 16, στη Γλυφάδα. Η καινούρια κλινική είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη, όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί. Συνοδοιπόρος στο νέο εγχείρημα της Βάσως Τσίντζου, η κόρη της Μελίνα Ζούκα.

Η Βάσω Τσίντζου και η Μελίνα Ζούκα
της οδοντιατρικής κλινικής
Dental Clinic Hamogelo

Μια από τις νέες υπηρεσίες που παρέχει είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή PRF που προσφέρει ενυδάτωση και αντιγήρανση προσώπου. Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή PRF αρχικά γίνεται λήψη αίματος από τον ασθενή, το οποίο υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία με σκοπό την ενεργοποίηση του πλάσματος και στη συνέχεια εγχέεται στην επιδερμίδα ενέσιμα ή με τη χρήση συσκευής Micro-Needling, που επιτρέπει στο πλάσμα να εισέλθει στο απαιτούμενο βάθος. Έτσι διεγείρει το φυσικό μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος και…

·      Ενεργοποιεί την ανάπλαση του κολλαγόνου
·      Ενισχύει την ανάπτυξη λίπους, όπου είχε χαθεί, δίνοντας όγκο
·      Βοηθά στην επούλωση των ουλών και σημαδιών
·      Βοηθά στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων
·      Μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος
·      Μειώνει τις ρυτίδες
·      Βελτιώνει το οβάλ του προσώπου
·      Βελτιώνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας.

Στην Dental Clinic Hamogelo έχει ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Η κλινική χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα βιοϋλικά, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και οδοντιατρικά μηχανήματα, ώστε να θεραπεύει τους ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια.