Τα νέα HOFF για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Ξαναήρθαν για να τα αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ. Το brand sneakers ΗΟFF παρουσίασε τα καινούργια γυναικεία μοντέλα του. Η «Skyline Beyond»  είναι μία μονόχρωμη Capsule συλλογή που αποτελεί φόρο τιμής στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Η Γη, η Σελήνη, ο Άρης και η Αφροδίτη είναι οι  πλανήτες που δίνουν τα ονόματά τους στα τέσσερα μοντέλα που ανοίγουν την πύλη στην φαντασία, εκεί που ο ουρανός δεν είναι πλέον το όριο.

Στην Αφροδίτη, η ατμόσφαιρα διατηρεί θερμοκρασίες όπως της ΚαραΪβικής και ατμοσφαιρική πίεση αντίστοιχη της γης. Ο πλανήτης Venus έχει μια μυστηριώδη πράσινη λάμψη που τον περιβάλλει, σαν μόνιμo aurora borealis (βόρειο σέλας). Ένα υπέροχο χρώμα για αθλητικό παπούτσι.

Η Σελήνη είναι ο πλησιέστερος κατοικίσιμος γείτονάς μας και η παρουσία της τη νύχτα υπενθυμίζει ότι μπορούμε να φτάσουμε στα αστέρια. Το  sneaker Μoon της αποτίνει φόρο τιμής. Στον Άρη μπορούμε να προσαρμόσουμε την ατμόσφαιρα ώστε να καλλιεργήσουμε φυτά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην προσπαθήσουμε να τον διεκδικήσουμε.

Τo απαλό στην υφή σουέτ sneaker Mars μιμείται την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

H Γη χωρίζεται από το σύμπαν με την γραμμή του  ορίζοντα. Tο sneaker Earth είναι φινιρισμένο σε απαλό μπλε σουέτ δέρμα, εμπνευσμένο από τους ωκεανούς.

Τα νέα HOFF στα καταστήματα  Digalakis, Κηφισιά, Σύνταγμα, Κύπρος.