Τα εγκαίνια της ανατρεπτικής έκθεσης “Preservations: Past, Present, Future” του Daniel Arsham στην Simple Gallery Mykonos

Η οικογένεια Λιακωτίτη (Simple Caracters, Off-White, Loewe) παρουσίασε το νέο της project, Simple Gallery, στο οποίο εγκαινίασαν την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 τη νέα σειρά ρούχων από το Chapter 001 του Daniel Arsham, Objects IV Life, συνοδευόμενο από την έκθεση “Preservations: Past, Present, Future”.

Ο Daniel Arsham, με βάση του τη Νέα Υόρκη, συνδυάζει τη γλυπτική και την αρχιτεκτονική με τον πιο ιδιαίτερο και απροσδόκητο τρόπο, με σκοπό να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον κάθε θεατή.

Έργα του έχουν παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Μαϊάμι, στο Carré d’art de Nîmes στη Νότια Γαλλία και στο The New Museum στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με μεγάλους οίκους όπως η Dior, Porsche, Rimowa και Tiffany’s.

Παράλληλα, ο Daniel Arsham μέσα από τις δημιουργίες του brand Objects IV Life στοχεύει να επαναπροσδιορίσει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε και να ενισχύσει το προσωπικό στυλ, δίνοντας βάση στον σχεδιασμό, τη διαδικασία και τον σκοπό του ρούχου.

Η έκθεση “Preservations: Past, Present, Future” αποτελείται από εντυπωσιακά γλυπτά που ακολουθούν το χαρακτηριστικό μοτίβο του καλλιτέχνη.

Έλληνες επιχειρηματίες, influencers και celebrities τίμησαν με την παρουσία τους την οικογένεια Λιακωτίτη και τον καλλιτέχνη, και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά έργα του.

Η έκθεση “Preservations: Past, Present, Future” του καλλιτέχνη Daniel Arsham θα φιλοξενείται στην Simple Gallery Mykonos έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Simple Gallery Mykonos: Kalogera 30, Mykonos 846 00
Tel: +30 22890 27182