Τίνα: “Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Η δουλειά αυτή με βοηθάει να είμαι κοντά στον συνάνθρωπό μου σε οποιοδήποτε πρόβλημά του”

Προβλήματα στα αισθηματικά; Επαγγελματικές ανησυχίες; Οικονομικά προβλήματα; Η λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα Τίνα. Η διακεκριμένη διπλωματούχος, αποτελεί εδώ και χρόνια το «καταφύγιο» πολλών προσώπων της πολιτικής, καλλιτεχνικής και αθλητικής ζωής της χώρας. Όχι μόνο εκατοντάδες άνθρωποι πήραν τις απαντήσεις που αναζητούσαν και βρήκαν τις λύσεις που έψαχναν με τη βοήθεια της Τινας. Με έμφυτο χάρισμα στη χαρτομαντεία το οποίο έχει καλλιεργήσει και εμβαθύνει από πολύ μικρή ηλικία η αστρολόγος προβλέπει με ακρίβεια το μέλλον. Σε συνδυασμό με την μεγάλη πείρα της θα σου δώσει απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στο γραφείο της σε κεντρικό σημείο του Κολωνακίου.

Πότε και πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με την Χαρτομαντεία; Ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία να ασχολούμαι. Στην αρχή έκανα προβλέψεις στο οικογενειακό μου περιβάλλον και ήταν πάντα επιτυχημένες. Έτσι με την παρότρυνση της οικογένειάς μου αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα.

Πως μπορεί κάποιος/α να ασχοληθεί επαγγελματικά με την Χαρτομαντεία, σε ποια θέματα μπορείτε να δώσετε απαντήσεις και με τι ποσοστό επιτυχίας; Η χαρτομαντεία δεν είναι επιστήμη είναι έμφυτο χάρισμα. Λειτουργεί με την διαίσθηση κι εγώ διακατέχομαι από διαίσθηση. Η χαρτομαντεία βοηθάει σε όλα τα θέματα επαγγελματικά, συναισθηματικά ακόμη και υγείας. Αυτά που προβλέπω σε μεγάλο ποσοστό βγαίνουν και έχω μεγάλη επιτυχία στις προβλέψεις μου. Δεν υπάρχει σχολή χαρτομαντείας που να είναι αναγνωρισμένη από το κράτος.

Τι είναι η Χαρτομαντεία; Είναι επιστήμη ή τέχνη και σε ποιους απευθύνεται; Η χαρτομαντεία συμβουλεύει δεν καθορίζει τη ζωή μας. Βέβαια επειδή βλέπουμε πράγματα που θα συμβούν στο μέλλον μπορούμε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Δεν καθορίζουμε τη ζωή.

Πως μπορεί κάποιος να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας; Η επίσκεψη σε εμένα μπορείς να την πεις και μία “ψυχολογική στήριξη”. Έρχονται πελάτισσες σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με μία απλή συνεδρία ένα “άνοιγμα” που λέμε στη δική μας γλώσσα σου φεύγουν με χαμόγελο. Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος. Η δουλειά αυτή με βοηθάει να είμαι κοντά στο συνάνθρωπό μου σε οποιοδήποτε πρόβλημά του.