Σύλλογος Στοργή: “Η βοήθειά σας θα κάνει τη διαφορά”

Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»

H κα Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», έχει αναλάβει την οργάνωση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων προσφέροντας στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα να παραστούν σε πληθώρα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων διεθνούς βεληνεκούς, καθώς και πολλές συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».

Η «ΣΤΟΡΓΗ» είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο δεν έχει λάβει ποτέ χρηματοδότηση, ούτε κρατική ούτε ευρωπαϊκή. Τα έσοδα του σωματείου προέρχονται μόνο από ιδιωτική πρωτοβουλία ενώ δεν λαμβάνει καμία επιχορήγηση. Το ταμείο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» ενισχύεται από τις ετήσιες συνδρομές των μελών της, ποικίλου χαρακτήρα εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, χορηγίες και δωρεές.

Για να συνεχίσει να πραγματοποιεί τους στόχους της, η «ΣΤΟΡΓΗ» έχει ανάγκη από ηθική και υλική υποστήριξη. Ως εκ τούτου σας προσκαλεί να παίρνετε μέρος στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και να συμβάλλετε με τη συνδρομή σας στο μέλλον των παιδιών.

Εν όψει της ονομαστικής της εορτής της, η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κα Τίμη Μπακατσέλου επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα:

«Αγαπητά μέλη και φίλοι της «ΣΤΟΡΓΗΣ», εθελοντές συνεργάτες και υποστηρικτές του Συλλόγου μας, με την λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας, που αποτελεί το δεύτερο μεγάλο έργο κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», προσφέρουμε με περίσσευμα αγάπης μια στοργική αγκαλιά φιλοξενίας στα ασθενή παιδάκια και τις οικογένειές τους, που κάνουν τη θεραπεία τους στα παιδοογκολογικά νοσοκομεία της πόλης.

Ευελπιστούμε και παλεύουμε, να συμβάλλουμε ουσιαστικά όχι μόνο στην ιατρική αντιμετώπιση του καρκίνου, αλλά και στη εξάλειψη των ψυχολογικών προβλημάτων που προκαλεί, για αυτό και σας ζητούμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας και να μας ενδυναμώνετε με την αγάπη και την ποικιλότροπη υποστήριξη σας».