Στην Ελλάδα οι διεθνείς εστεμμένες Miss USA 2020 και Miss Venezuela 2020 για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021

Στην Ελλάδα οι διεθνείς εστεμμένες Miss USA 2020 και Miss Venezuela 2020 για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021

Η μεγαλύτερη παραγωγή καλλιστείων που γίνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021, μετράνε αντίστροφα για την λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Βοτανικός». 

Για πρώτη φορά στην ιστορία των καλλιστείων ένας εθνικός διαγωνισμός ομορφιάς, φέρνει δύο διεθνείς εστεμμένες σε ρόλο κριτή.

Πιο συγκεκριμένα ταξιδεύουν για την Ελλάδα από την Αμερική η Lindsey Coffey, Miss Earth 2020 & Miss USA 2020 και από τη Βενεζουέλα η Stephany Zreik, αναπληρωματική Miss Earth & Miss Venezuela 2020. 

Οι δύο διεθνείς βασίλισσες ομορφιάς, θα βρίσκονται στην χώρα μας από τις 29/09/2021, μια μέρα πριν την βραδιά του μεγάλου τελικού, και θα παραμείνουν μέχρι τις 03/10/2021

Ο θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas έχει μεριμνήσει τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για τη ξενάγησή τους στην Αθήνα και φυσικά όπως πρεσβεύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, στην προώθηση του πολιτισμού μας. 

Ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ περήφανοι που πλέον η Ελλάδα μέσα από εμάς επέστρεψε στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς. 

Δίνοντας βαρύτητα στο έργο μας και με πολύ κόπο και επενδύοντας στην ομορφιά, η Ελλάδα στέκεται ξανά δυνατή στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς. 

Περιμένουμε με αγωνία την άφιξη των διεθνών εστεμμένων Lindsey Coffey και Stephany Zreik και είμαστε σε ευθεία συνεννόηση με τον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς MISS EARTH για την άρτια φιλοξενία τους. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Miss Earth για την εμπιστοσύνη του και φυσικά για την άδεια, για να παρευρεθούν τη βραδιά της στέψης των καλλιστείων της χώρας μας, από την οποία θα βγει η ωραιότερη Ελληνίδα για φέτος». 

Να σημειωθεί ότι ο θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν, το 2019 στην κριτική επιτροπή ακόμη μια διεθνή εστεμμένη, την αναπληρωματική Miss Υφήλιος 2017 Laura Gonzales (Miss Colombia 2017) από την Κολομβία.