Σπουδαστές του Ωδείου Μυθωδία Πάρου σε διεθνές καλλιτεχνικό Project

Είμαστε περήφανοι που σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου Μυθωδία εργάστηκαν με πάθος προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διεθνές Project
«Art Unites Us All»
μαζί με επαγγελματίες μουσικούς και σπουδαστές από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου όπως The Juilliard School, Harvard University, RNCM – Royal Northern College of Music, Bath Spa University και το Ωδείο Αθηνών!

Η τιμητική αυτή πρόσκληση έγινε από την συνθέτρια Domina Monriel, η οποία έγραψε την μουσική και οργάνωσε όλο το Project διαδικτυακά.

Η Domina Monriel, που είναι τελειόφοιτη του Berklee College of Music, συσπείρωσε νέους μουσικούς και χορευτές από σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων The Juilliard School, Harvard University, RNCM – Royal Northern College of Music, Bath Spa University και το Ωδείο Αθηνών.

Δημιούργησε ένα μουσικό και χορευτικό βίντεο με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Στόχος του έργου είναι η ανάδειξη της σημασίας της Τέχνης ως παγκόσμια «αγκαλιά», στην δύσκολη και πρωτόγνωρη εποχή της πανδημίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την συνθέτρια Domina Monriel για την ευκαιρία που μας έδωσε να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να την συγχαρούμε για το εμπνευσμένο έργο της.
Της ευχόμαστε μια επιτυχημένη και λαμπρή καριέρα στον κόσμο της μουσικής !

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο
https://youtu.be/89ePUu20viA

Με εκτίμηση,
Μαρουλία Κοντού
Διευθύντρια Ωδείου Μυθωδία