Σας παρουσιάζουμε τη Νελλη Πηνελοπη Τσιακυριδου

Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου το 1990 στην Θεσσαλονίκη. Από τριών ετών ασχολείται με την μουσική και από έξι ετών με την ζωγραφική.

Ασχολείται επαγγελματικα με την μουσική παίζοντας πιάνο κανονάκι και τραγουδαει και με το σχέδιο μόδας και την ζωγραφική. Η ζωγραφική μετατραπεί γι αυτήν το χώρο σε χρόνο και η μουσική το χρόνο σε χώρο. Έχει διακριθεί τόσο στη μουσική όσο και το σχέδιο κερδίζοντας στα 21 της χρόνια το 1ο βραβείο στο AFW ως καλύτερη νέα σχεδιάστρια. Ωστόσο Έχει ασχοληθεί και με το θέατρο και τον χορό.

Διαθέτει το δώρο της παρατηρητικότητας

Άνθρωπος προικισμένος με ανώτερα προσόντα Δηλώνει Χαρισματικός συλλέκτης Ένα ιδιαίτερο είδος καλλιτέχνη.
Συνάντηση δύο προσωπικοτήτων -Ένωση-Αντίδραση-Μεταμόρφωση.
Είναι που στα όνειρά Σου επέλεξες Aυτό που ήθελες να γίνεις.
Εκκεντρική συναισθηματική έλξη στην Τέχνη.

Δημιουργει κάτι εξ’ ολοκλήρου. Δεν έχει ιδέα τι είναι στη μόδα. Το Kuro έχει ένα δικό του Dna βασισμένο στην αποκωδικοποιηση του τύπου της μνήμης που βρίσκεται στο υποσυνείδητο. Η δημιουργία κάτι πιο πραγματικού από την ίδια την πραγματικότητα. Ένα καινούριο στυλ ένας καινούριος
<<- ισμος >>. <<I gave to Kuro the nerve of the black a gender fluid Kuro an unreal Kuro >>

Εμπνευσμένη λοιπόν από τον Σουρεαλισμό Μινιμαλισμό και Αφηρημένο εξπρεσιονισμο και Ιαπωνική τέχνη ζωγραφίζει με την απότομη έμπνευση και την ώθηση της στιγμής με τεχνική dripping κατά την οποία σταζει με χαοτικό τρόπο την μπογιά πάνω στον καβμα και ετσι αποκτούν φρακταλ δομή. Χρησιμοποιει την Tachisme τεχνική με splashes, drips, stains, blots. Ιαπωνική καλλιγραφια και φιλοσοφία ζεν, ζωγραφική με μελάνι sumie.

Στις 25 Φεβρουαριου 2019 θα συμμετέχει στην ομαδική έκθεση της ομάδας ¨ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ ¨ στο Μπενσουσάν Χαν στη Θεσσαλονίκη με θέμα το << Kuro>> στο οποίο θα παρουσιάσει έργα τέχνης σε καμβά, ρούχο σε συνδιασμο με art performing.