“Ρίξε μια” από την Κρινιώ Νικολάου

Στίχοι: Νικόλας Τσιορβάς

Μουσική: Κρινιώ Νικολάου

Η Κρινιω Νικολάου μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών “Μετέωρη” και “Χρώμα σιωπής“, επανέρχεται με την ερωτική μπαλάντα “Ρίξε μια“, το τρίτο δημιούργημα της πρόσφατης συνεργασίας της με τον στιχουργό Νικόλα Τσιορβά. Το “Ρίξε μια” περιγράφει το ερωτικό δράμα δύο ανθρώπων που οι συνθήκες, τα “πρέπει” και τα ρολόγια, τους κυνηγούν. Με έκδηλα τα συναισθήματα της απουσίας, της μοναξιάς, της αναγκαίας εγκατάλειψης και της ανίερης μάχης των επιθυμιών με την σκληρή πραγματικότητα.

“Ρίξε μια… να ξεκολλήσουν τα κορμιά”

Η ενορχήστρωση, ο προγραμματισμός, οι κιθάρες, το μπάσο και τα πλήκτρα έγιναν από τον Παντελή Ντζιάλα ενώ η μίξη και το mastering από τον Γιώργο Μίγκα (Pink Studios).

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/krinio_nikolaou_rixe_mia

Λίγα λόγια για την Κρινιώ Νικολάου

Η Κρινιώ Νικολάου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε σπουδές πιάνου, θεωρίας και αρμονίας μουσικής στο Ωδείο Αθηνών και συνέχισε το ειδικό αρμονίας στο Εθνικό ωδείο από όπου πήρε και το πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού με την Άννα Διαμαντοπούλου. Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι σε νεαρή ηλικία συνοδεύοντας τον εαυτό της παίζοντας πιάνο ή κιθάρα σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Η πρώτη της σημαντική συνεργασία  ήρθε πολύ γρήγορα με τον  Γιάννη Σπανό.

Ακολουθεί  συνεργασία με Κώστα Χατζή  στο REX και συμμετέχει στον δίσκο του “ROM αγάπη μου” ερμηνεύοντας 7 τραγούδια. Το επόμενο καλοκαίρι, παίρνει μέρος  σε συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Στη συνέχεια συνεργάζεται με τον Δημήτρη Μητροπάνο  στη μουσική σκηνή  ΖΟΟΜ  και συμμετέχει στον ζωντανά ηχογραφημένο από την παράσταση δίσκο καθώς και στις καλοκαιρινές του συναυλίες. Στα επόμενα χρόνια ακολουθούν αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα αλλά και σημαντικές συνεργασίες όπως με τους Σταμάτη ΚραουνάκηΛαυρέντη ΜαχαιρίτσαΒαγγέλη Γερμανό και άλλους. 

Έχει κυκλοφορήσει 6 ολοκληρωμένα προσωπικά albums και αρκετά singles.

[FOLLOW] on Social Media:

➤ Facebook: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Facebook 

➤ Instagram: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Instagram 

➤ Twitter: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Twitter 

➤ YouTube: http://bit.ly/KrinioNikolaou_YouTube 

➤ website: www.krinionikolaou.gr