Πρόσκληση σε Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σας προσκαλούν σε ενημέρωση αναφορικά με την πορεία των διαδικασιών για την υλοποίηση της κατασκευής του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΙΣΝ.

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Λυκείου Φιλύρου.

Το νέο Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΙΣΝ, το οποίο θα κατασκευαστεί και θα εξοπλιστεί πλήρως με τη γενναιόδωρη δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος, εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης «Πρωτοβουλίας για την Υγεία», που εκπονεί το ΙΣΝ σε όλη τη χώρα.

Η Πρωτοβουλία για την Υγεία, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ, αφορά στην ανέγερση νέων υποδομών, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας σε όλη τη χώρα.

Στη διάρκεια της δεύτερης ανοιχτής εκδήλωσης θα μιλήσουν τα μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού και Διαχείρισης του Έργου, εκπρόσωποι του ΙΣΝ, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς επίσης και ο δήμαρχος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης με συνεργάτες του.