Προϊόντα με οικολογικό χαρακτήρα

Καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συνεχίζοντας τη σταθερή και αναπτυσσόμενη πορεία τους διαμορφώνονται βάσει των νέων επιταγών και τάσεων.

Μένοντας πιστοί σε μία ακόμη αξία, την προστασία του περιβάλλοντος, παρουσιάζουν νέα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον.

Έως το 2021 αναμένεται να έχει απαγορευτεί πλήρως από την αγορά η χρήση πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης, όπως καλαμάκια, μαχαιροπίρουνα, συσκευασίες fast food κα. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, συνεχίζοντας τις ορθές πρακτικές που τους προσφέρουν επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά,προετοιμάζονται και καινοτομούν προτείνοντας στους πελάτες τους προϊόντα με θετικό οικολογικό αντίκτυπο.

Επιλέγουν καλαμάκια μπαμπού, ανοξείδωτα, βουρτσάκια καθαρισμού και θήκη για την αποθήκευσή τους, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση “ανθεκτική, υγιεινή, άκρως οικολογική και οικονομική”.

Για εκείνους που τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμούν τον κρύο καφέ και τα ροφήματα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, τους παροτρύνουν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια με νέα πολλαπλών χρήσεων.

Με αυτήν την πρόταση, παρέχεται η δυνατότητα να απολαμβάνουν τον παγωμένο καφέ τους και ταυτόχρονα να μειώνεται η χρήση των πλαστικών, διατηρώντας το περιβάλλον καθαρό. Ακόμα, με τη χρήση των ανοιξείδωτων συσκευασιών και τα βουρτσάκια καθαρισμού, καθίσταται εφικτή η επαναλαμβανόμενη χρήση των προϊόντων..

Μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό αντικαταστήστε τα πλαστικά καλαμάκια με επαναχρησιμοποιούμενα που θα βρείτε στα Καφεκοπτεία Λουμίδη. .Ο πλανήτης εκπέμπει SOS! Ας βοηθήσουμε το περιβάλλον να είναι πιο καθαρό με λιγότερο πλαστικό.

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη& Χαλκίδα.