ΠΑΣΟΚ, Ράδιο Αρβύλα, Φουρθιώτης, Τράγκας, Σώκου και δεν συμμαζεύεται

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Όλα θα τα πούμε, γιατί πάνε πια οι εποχές που λέγαμε “Ο νεκρός δε δικαιώνεται”. Σήμερα και με όπλο τα social media κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει και κανείς δεν δικαιώνεται.

*Όσα διαβάσετε τα έγραψα αφού διάβασα τόνους αναρτήσεων στο Facebook κυρίως, γιατί στο Instagram είμαι καινούργιος και όχι πολύ δραστήριος ακόμα. Αντί λοιπόν να αναρτήσω εντός εισαγωγικών αυτά που διάβασα, τα έβαλα στο μπλέντερ και έφτιαξα ένα δικό μου μονόπρακτο.

“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό” άκουσα να φωνάζουν στην τηλεόραση καμιά δεκαπενταριά νοματαίοι και νόμισα ξαφνικά ότι μπήκα στην χρονοκάψουλα και βρέθηκα στη δεκαετία του ’80.

Δεν θα μιλήσω πολιτικά – γιατί είμαι άσχετος ευτυχώς –  αλλά επικοινωνιακά και ως marketing η παράταξη είναι αλλού ξημερωμένη. Κατ’ αρχήν – πρώτο σφάλμα – τελικά λέγονται ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ;  Δεν έχω καταλάβει.

Όταν έγινε αρχηγός η Φώφη Γεννηματά δεν άλλαξαν όνομα και ΑΦΜ και έγιναν ΚΙΝΑΛ; Τώρα γιατί φωνάζουν πάλι ΠΑΣΟΚ;

Ακούστε όλοι εσείς οι φωστήρες της Χαριλάου Τρικούπη. Αν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά, πρώτον αλλάξτε όνομα και βρείτε κάτι που να μην θυμίζει χάπι. Το ΚΙΝΑΛ ακούγεται σαν φάρμακο. Δεύτερον, αλλάξτε λογότυπο και χρώμα, τρίτον αλλάξτε έδρα. Η Χαριλάου Τρικούπη μας θυμίζει τα παλιά τραύματα που μας δημιουργήσατε επί κυβερνήσεων σας, μας θυμίζει τα σκάνδαλα, τις λαμογιές και τις μίζες. Μας θυμίζει Τσοχατζόπουλο, Τσοβόλα δωσ’ τα όλα κτλ.

Και κόψτε αυτό το “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό” γιατί όλοι μας ξέρουμε πως σφάζεστε μεταξύ σας.

Εν πάση περιπτώσει, ο νεαρός και….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την συνέχεια εδώ: https://bit.ly/32gvV9o