Παρουσίαση Φωνητικού Συνόλου «En-Chor» – «Όλα απ’ την αρχή… ξανά!»

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, ώρα 20:00 στην αίθουσα διδασκαλίας του Συλλόγου «Οι φίλοι της μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Με ένα πολύχρωμο μωσαϊκό γνωστών και αγαπημένων μελωδιών συστήνεται στο κοινό το φωνητικό σύνολο En-Chor στην πρώτη του εμφάνιση. Ο μαέστρος Σάββας Ρακιντζάκης, έχοντας ως οδηγό τη φαντασία, το χιούμορ και την ευχάριστη διάθεση, δημιουργεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα που περιέχει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια διαφόρων ειδών εναρμονισμένα όπως δεν έχουν ακουστεί ξανά.

Το νεοσύστατο οκταμελές σύνολο παρουσιάζει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό παζλ, στο οποίο ο Βαμβακάρης, ο Ζαμπέτας, ο Θεοδωράκης, ο Κουγιουμτζής και ο Τσιτσάνης θα συναντηθούν με τον Αττίκ, τον Ξαρχάκο, τον Κορκολή και τον Πασχαλίδη, ενώ δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις… Όλα αυτά θα συμβούν με γνώμονα την αγάπη και τη γνώση για τη μουσική, με στόχο να έρθουν στο σήμερα τραγούδια του χθες.

Την πρώτη εμφάνιση του En-Chor θα τιμήσει με τη συμμετοχή της η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρία Σουλτάτου, η οποία θα ερμηνεύσει «αλλιώς» κομμάτια που αγαπάει, μα και θα ταυτιστεί πλήρως με τις οκτώ νεανικές φωνές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φωνητικό Σύνολο En-Chor
«Όλα απ’ την αρχή… ξανά!»

Μουσική Επιμέλεια – Διεύθυνση: Σάββας Ρακιντζάκης

Special Guest: Μαρία Σουλτάτου

Συμμετέχουν αλφαβητικά: 

Μαριάννα Ακρίδα
Όλγα Ευθυμίου
Μπάμπης Καρράς
Ιάσονας Κομπογέωργας
Μαρτίνα Μωραΐτη
Κωνσταντίνος Σαρρής
Αιμίλιος Σπηλιόπουλος
Εβελίνα Χατζάκη

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Οργάνωση: Καλή Βανδώρου

Παραγωγή: ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Γενική Είσοδος: 14€
Φοιτητικό/Ανέργων:10€

TicketServices.gr