Παρασκευή Παναγιωτοπούλου: “Θέλω να μαθαίνω να ακούω και να φωτογραφίζω. Να είμαι ελεύθερη και υγιής. Η Αγάπη και τα όνειρα δεν φυλακίζονται ούτε έχουν ηλικία…”

Η Dreamteam σε συνεργασια με το Polismagazino.gr, στην έναρξη του νέου Χρόνου και με δράσεις #giaenankaliterokosmo, δίνει βήμα σε καλλιτέχνες για να εξωτερικεύσουν συναισθήματα, έργα και απόψεις:

“Η Πανδημια αφησε σημαδια σε ολους τους τομεις. Αλλα μεσα από αυτά βρίσκουμε τροπους να δημιουργούμε και να μαθαίνουμε. Με τη μεγαλη διαδικτυακη και της 4 διαδραστικες Εκθεσεις Τεχνης. Με το ταλεντο του κ. Χρηστου Πετριδη και της DREAM TEAΜ βγηκαμε από το ληθαργο”

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για το 2021; Αφήνουμε πίσω μας ό,τι δυσάρεστο μας Κούρασε. Λογω άγχους, φοβου, μοναξιας με την Καραντινα. Προχωράμε με χαμόγελα για έναν καλύτερο κόσμο.

Πως αντιμετωπίζετε την καθημερινοτητα με την πανδημια και τα μετρα για το covid.; Ηταν 2 χρονια δυσκολα. Μακρια από τους γονεις μας λογω Καραντινα. Θελω να περασει πια για αυτό. Προσεχουμε οσο μπορούμε. Στην Καραντινα αναθεωρησα καποια πραγματα για τη ζωη μου. Φυσικα εμαθα, συγχωρησα και προχωρησα.

Ποια πιστευετε ότι θα είναι η εξελιξη του Πολιτισμου το 2022; Η Πανδημια αφησε  σημαδια σε ολους τους τομεις. Αλλα μεσα από αυτά βρίσκουμε τροπους να δημιουργούμε και να μαθαίνουμε. Με τη μεγαλη διαδικτυακη και της 4 διαδραστικες Εκθεσεις Τεχνης. Με το ταλεντο του κ. Χρηστου Πετριδη και της DREAM TEAΜ βγηκαμε από το ληθαργο. Οποτε πιστευω ότι η εξελιξη θα είναι δυναμικη από εδώ και περα. Λογω της δημιουργιας ολων των Τεχνων.                         

Ως καλλιτέχνης και άνθρωπος του πολιτισμού, τι θα προτείνατε για την επιστροφή στην κανονικότητα; Πρεπει να δωσουμε χρονο στον εαυτο μας και στους γυρω μας. Να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι με σεβασμο αλληλοβοηθεια και αγαπη. Για εμας για τα ζωα για τη φυση μας. Για έναν καλυτερο κοσμο. Για έναν καλυτερο πολιτισμο.   

Κοινωνία, Απομόνωση, Κανονικότητα. Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα; Δυσκολη αλλα μαθαμε πολλα πιστευω. Ξερουμε ποιοι είναι διπλα μας ποιοι όχι. Δημιουργησαμε φιλιες προχωρήσαμε στα ονειρα μας. Ευχομαι να πανε όλα καλα και η επομενη μερα να είναι δημιουργικη για ολους μας με υγεια και χαρα.

Ποια είναι τα καλλιτεχνικά σχέδιά σας για το 2022; Να μαθαίνω να ακουω και να φωτογραφιζω. Να είμαι ελευθερη και υγιης. Για να μπορούμε τα ονειρα μας μεσα από την φωτογραφια να γινουν πραγματικοτητα. Φυσικα στα προσεχη σχεδια μου είναι μια ατομικη μου εκθεση στους Μελλιγους Ιωαννινων. Η Αγαπη και τα ονειρα δε φυλακίζονται ουτε εχουν ηλικια…