Παντελης Ισκαφ: “Στα μελλοντικά μου σχέδια είναι να φτάσω την καριέρα μου όσο πιο ψηλά γίνεται με πολλές και μεγάλες επιτυχίες”

Ποιά είναι η πρώτη σας Μουσική ανάμνηση; Η πρώτη μουσική ανάμνηση είναι αυτή με τον Jhon Bozidi.

Με ποιόν Μουσικό θα θέλατε να βρεθείτε επί σκηνής; Θά ήθελα να βρεθώ επί σκηνής με την Πάολα Φωκά.

Περιγράψτε μας τη μέχρι σήμερα πορεία σας στη μουσική. Υπήρξαν επιρροές καθοριστικές θετικές ή αρνητικές; Η πορεία μου στη μουσική ήταν κάτι το φανταστικό γιατί ξεκίνησα αυτοδίδακτος και όλες η επιρροές ήταν πολύ θετικές.

Σας “τρομάζει” η επιτυχία ή η αποτυχία; Η επιτυχία και η αποτυχία δε με τρομάζουν γιατί είναι από τα θετικά και τα αρνητικά που μαθαίνουμε στη ζωή.

Ποιά είναι η άποψή σας για τα μουσικά τηλεοπτικά talent show; Είναι θετική η άποψή μου για τα μουσικά show γιατί βοηθούν τον καλλιτέχνη να κάνει ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα του.

Μια συνεργασία που ονειρεύεστε; Μία συνεργασία θα ήθελα με τον Ιακωβίδη.

Υπάρχουν μάνατζερ στην Ελλάδα που μπορούν να βοηθήσουν την πορεία ενός μουσικού; Οι μάνατζερ σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν την πορεία ενός μουσικού.

Ποιά είναι τα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια; Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να φτάσω την καριέρα μου όσο πιο ψηλα γίνεται με πολλες και μεγάλες επιτυχίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν σημαντικο άνθρωπο τον Andrea Darbuka. Γιατί σαν αδελφός και φίλος με βοήθησε στην καριέρα μου.