Παγκόσμια Βράβευση με τίτλο «Ελληνίδα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022», στην Κωνσταντινούπολη, για την Δέσποινα Μοιραράκη

Ο διεθνής οργανισμός Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, πραγματοποίησε στις 22 Νοεμβρίου 2022, μια επετειακή τελετή απονομής βραβείων, σε ένα φαντασμαγορικό show που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Lazzoni με θέα στο Βόσπορο.

Ανάμεσα σε επιχειρηματίες από όλο τον πλανήτη, η Δέσποινα Μοιραράκη έλαμψε, καθώς βραβεύτηκε ως η καλύτερη Ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022, με τον διακριτικό τίτλο “SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR” για το custom made production μοντέρνων χειροποίητων χαλιών, “MIRARAKI CARPETS”.

Το βραβείο της απονεμήθηκε δια χειρός του πρίγκιπα HSH Prince Massimiliano della Torre e Tasso αλλά και του Προέδρου και ιδρυτή των βραβείων Seven Stars Awards, Khalil El-Muelhy. Την λαμπερή τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης παρουσιάστρια, Τουρκικής καταγωγής, Ece Vahapoglu.

Εκτός της Δέσποινας Μοιραράκη, βραβεύτηκαν τα καλύτερα Hotels, Spa, Villas, Restaurants και πολλά άλλα brands από την ελίτ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας.

Στη συνέντευξή της, η Δέσποινα Μοιραράκη, πολύ συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο που της απονεμήθηκε, στον εκλιπόντα σύζυγο της Ναύαρχο Ε.Α  Γιάννη Κοντούλη

Το κομψό outfit της Δέσποινας Μοιραράκη ήταν ένα βραδινό φόρεμα με δαντέλα Damask, από την collection ρούχων της “DESMIRA”.

Η Δέσποινα Μοιραράκη βραβεύτηκε ως η καλύτερη Ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022, με τον διακριτικό τίτλο “SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR” για το custom made production μοντέρνων χειροποίητων χαλιών “MIRARAKI CARPETS” στην Κωνσταντινούπολη.