«Πάρτε με κύματα» το νέο τραγούδι του Κώστα Μυτιληναίου

Κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music Greece το νέο τραγούδι του ταλαντούχου ερμηνευτή Κώστα Μυτιληναίου με γενικό τίτλο «Πάρτε με κύματα».

Οι στίχοι είναι του Πέτρου Βασιλειάδη και η μουσική του μαέστρου Γιάννη Θάνου.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο τραγούδι που ήδη έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και αξίζει να ακούσετε!

Ο Κώστας Μυτιληναίος γεννήθηκε στην Χαλκίδα. Βλέποντας οι γονείς του την κλίση του στην μουσική, στην ηλικία 7 ετών του αγόρασαν την πρώτη του κιθάρα και τον έγραψαν στο ωδείο Σκαλκώτα όπου και μέχρι την ηλικία 12 ετών  παρακολουθεί μαθήματα κλασικής κιθάρας και αρμονίας. Στα μετέπειτα χρόνια δημιουργώντας με άλλους μουσικούς μια υπέροχη μπάντα εμφανίζεται σε πολλές κανονικές εκδηλώσεις. Εκείνη την εποχή η γνωριμία του με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μιμή Πλέσσα ήταν το έναυσμα να ασχοληθεί πραγματικά με την μουσική. Έτσι έχοντας μαζί του τις συμβουλές και τη διδαχή αυτού του μεγάλου μουσικού συνθέτη ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία ενώ ταυτόχρονα ξεκινά σπουδές στο ωδείο του Κώστα Γκλάβα στην μονωδία/ορθοφωνία/φωνητική.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία εμφανίζεται σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως με τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Στέλιο Διονυσίου, την Άντζελα Δημητρίου και πολλούς άλλους.

Στην καριέρα του έχει άλλες τρεις δισκογραφικές δουλειές με τίτλο ” Εγώ δεν μιλησα” σε στίχους Εύριπου και μουσική Άκη Δείξιμου , το “Θα’μαι πάντα εκεί” σε στίχους Βασίλη Λύρη και μουσική Γιάννη Κουρκουμέλη και το “Πρώτο πλάνο” σε στίχους της Σοφίας Αργυροπούλου και μουσική του σπουδαίου μαέστρου Γιάννη Κουρκουμέλη.

Η γνωριμία του με τον Πέτρο Βασιλειάδη φέρνει και την συνεργασία των δύο.

Το τραγούδι “Πρώτο πλάνο” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και το νέο του τραγούδι “Πάρτε με κύματα” εγκαινιάζει την συνεργασία αυτή με την Real Music Greece να αποτελεί την δισκογραφική του στέγη όπου μαζί με τον παραγωγό του πλέον Πέτρο Βασιλειάδη σχεδιάζουν τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.