Ο φωτογράφος Γιώργος Λιακόπουλος συμμετέχει στην εικαστική έκθεση «Ταξίδι στο χρώμα» στην Πλάκα Μήλου

“Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος με τη συμμετοχή μου στην εικαστική έκθεση «Ταξίδι στο χρώμα» και ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πέτρο Μάλλη για την ευκαιρία που μου δίνει”

Συμμετέχετε στην εικαστική έκθεση στη Μήλο στις 8 Ιουλίου. Ποιά είναι τα συναισθήματά σας και τι σας συνδέει με το νησί; Η πρώτη μου γνωριμία με το νησί της Μήλου ήρθε τον Ιούλιο του 2021, όπου ως φοιτητής φωτογραφίας τότε  βρέθηκα στην έκθεση ζωγραφικής «Διάθλαση Φωτός» και αποτύπωσα με τον φακό μου την δίκη μου οπτική. Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος με τη συμμετοχή μου στην εικαστική έκθεση «Ταξίδι στο χρώμα» και ευχαριστώ πολύ τον κύριο Πέτρο Μάλλη για την ευκαιρία που μου δίνει!

Πόσο “δένεται” ο καλλιτέχνης με το έργο του; Εσείς ξεχωρίζετε κάποιο έργο σας; Πιστεύω πως ο καλλιτέχνης δένεται πολύ με το έργο του. Είναι το δημιούργημά του. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο διότι το κάθε ένα έχει τη μοναδικότητά του!

Για να ασχοληθεί κάποιος με την Τέχνη χρειάζεται να έχει ταλέντο; Πιστεύω πως είναι απαραίτητο το ταλέντο αλλά για να ανθίσει και να αποδώσει καρπούς πρέπει να καλλιεργηθεί με την γνώση και την δημιουργία!

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια και ποιοι οι φόβοι σας; Μέσα στα μελλοντικά μου σχέδια είναι μία ατομική έκθεση φωτογραφίας. Δεν φοβάμαι κάτι, πιστεύω πως με την επιμονή, την θέληση και την υγεία όλα γίνονται.

Γιώργος Λιακόπουλος – βιογραφικό: Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου  το 2002. Τα πρώτα σχολικά του χρόνια έζησε στην Κόρινθο και μετά  συνέχισε τις σπουδές του στη φωτογραφία, όνειρο που είχε από μικρό παιδί. Είναι πτυχιούχος στην τέχνη της φωτογραφίας. Βραβεύτηκε τον Μάιο του 2023 από την πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα  με φωτογραφικό αντιπολεμικό υλικό. Φιλοδοξεί να δώσει στο χώρο της τέχνης δημιουργίες – φωτό, που θα μιλούν με χίλιες λέξεις με θέμα τον άνθρωπο σ’ έναν κόσμο ειρηνικό, πάντα με βάση την αισθητική συγκίνηση.

Οργάνωση επιμέλεια:
Η ομάδα της ArtMilos [email protected]
και ο Πέτρος Μάλλης https://www.facebook.com/profile.php?id=100089958045646
https://instagram.com/artmilos23?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==

Εγκαίνια στις 08 Ιουλίου 2023. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουλίου 2023

Μήλος: χρωματιστή, άγρια, ηλιοκαμένη, δαντελωτή και γεωλογικά στολισμένη. Το νησί της θεάς Αφροδίτης, της ομορφιάς και του έρωτα.

Η έκθεση θα γίνει στον πανέμορφο χώρο της ArtMilos. Η ArtMilos βρίσκεται στην Πλάκα, όπου ακολουθώντας τα γραφικά σοκάκια της, οδηγούνται οι επισκέπτες στο μοναδικό κυκλαδίτικο ηλιοβασίλεμα.

Οργάνωση επιμέλεια: Η ομάδα της ArtMilos [email protected] και ο Πέτρος Μάλλης https://www.facebook.com/profile.php?id=100089958045646 https://instagram.com/artmilos23?igshid=Y2IzZGU1MTFhOQ==

Χορηγός Επικοινωνίας
polismagazino.gr