Ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί ξανά!

Μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής και απομόνωσης, ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε.
Παρά τις δυσκολίες επιμένουμε και ανταμώνουμε ξανά από Δευτέρα 3 Μαΐου, με περισσότερη όρεξη για επικοινωνία και δημιουργία.

Η στέγη της Fabrica Athens Theater Group, ένας χειροποίητος χώρος δημιουργημένος με αγάπη και μεράκι, φιλοδοξεί να αποτελέσει και φέτος το σημείο των θερινών μας συναντήσεων.

Όπως κάθε καλοκαίρι, ο μοναδικός Τεχνοχώρος Φάμπρικα μας φέρνει λίγο αέρα διακοπών στο κέντρο της πόλης, με τον ιδιαίτερο φωτισμό, τις επιλεγμένες μουσικές και τα δροσερά κοκτέιλ του.

Ο χώρος που αγαπήσαμε, ίδιος και ταυτόχρονα διαφορετικός από κάθε άλλη φορά, σας προσκαλεί για να απολαύσετε τον καφέ σας, «καλλιτεχνικά» πρωτότυπα κοκτέιλ, σπιτικές λιχουδιές και μία σειρά εκπλήξεων.

Παράλληλα, οι δημιουργικές δράσεις της πολυδραστικής ομάδας τέχνης γεμίζουν τις νύχτες μας με καλλιτεχνικά δρώμενα: τσίρκο, busker nights, live μουσικές, κινηματογραφικές προβολές, dj sets κ.ά.

Πάντα σε πλήρη συνάρτηση με τους υγειονομικούς κανονισμούς αλλά με στόχο να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες.

Σας περιμένουμε!

Επικοινωνία:
Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης
Fabrica Athens
Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος
Κεραμεικός, Αθήνα
τηλ: 210 3411651
[email protected]