Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ Η ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «ΑΓΝΑΝΤΙ» 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στο δημοτικό πάρκο  «Αγνάντι» στην Καστέλλα. Ο δημοφιλής συνθέτης μαζί με την  «Σπείρα-Σπείρα» και τους «φίλους μουσικούς»  ψυχαγώγησαν χθες τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που είχε τίτλο «Σπιτική Συναυλία».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο  των εκδηλώσεων του «Pic Nic Festival με θέα»,  που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η συναυλία με τον Σταμάτη Κραουνάκη, προσέλκυσε πλήθος κόσμου, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης μας, στην Καστέλλα.  Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης σημείωσε πως ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν. διοργανώνουν μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων φέτος το καλοκαίρι, προσθέτοντας: «Είναι σημαντικό που οι Πειραιώτες και οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου ψυχαγωγούνται στην πόλη μας, καθώς εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού οι πολιτιστικές δράσεις είχαν σταματήσει για ένα χρονικό διάστημα.  Εύχομαι ο κόσμος να απολαύσει τις εκδηλώσεις τόσο στο Βεάκειο Θέατρο, όσο και στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι» με το «Pic Nic Festival  με θέα» και να ζήσει όμορφες στιγμές στον Πειραιά».

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, τόνισε ότι «οι Πειραιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, στο δημοτικό πάρκο «Αγνάντι», στο«Pic Nic Festival με θέα» και όπως έχουμε υποσχεθεί, καθημερινά θα υπάρχουν δράσεις στην πόλη μας, θα παράγουμε πολιτισμό και θα δώσουμε στον κόσμο αυτό που του λείπει εδώ και αρκετούς μήνες.  Να μπορεί να βγει, να διασκεδάσει και να περάσει δύο -τρεις ώρες όμορφα, ευχάριστα. Σήμερα είναι οι συνθήκες κατάλληλες για ένα πολύ ωραίο μουσικό βράδυ».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε δήλωσή του, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκη και το δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι ένα – 90,4  fm», σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η τοποθεσία που γίνεται το φεστιβάλ, είναι μία πανδαισία και ευχήθηκε: «Σε αυτόν τον τόπο, σε αυτό το σημείο, σε αυτή την ωραία βεράντα με θέα στον Σαρωνικό, κάθε καλοκαίρι να γίνεται αυτή η γιορτή».

Τέλος, καλλιτέχνες που πήραν μέρος στη συναυλία, δήλωσαν μεταξύ άλλων:  «Ήρθαμε στον Πειραιά, ευχαριστούμε τον Πειραιά και τους Πειραιώτες γι’ αυτή την όμορφη βραδιά, σε αυτό το υπέροχο μέρος».

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Το πρόγραμμα του «Pic Nic Festival 2020 με θέα»:  https://bit.ly/2ZDBMQQ

Video με δηλώσεις: https://bit.ly/2Oe5TcD

www.piraeus.gov.gr