Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο #44 Artpodcast μιλάει για όλα και είναι υπέροχος

Εχει μια ματιά τρυφερή… έχει την ικανότητα να δημιουργεί δικές του ιστορίες, να ονειρεύεται σαν παιδί, να τιμά τις αξίες του και ταυτόχρονα να χαράσσει μια αξιοζήλευτη πορεία στην υποκριτική!

Στο Art Podcast #44 ξετυλίγει τη δική του διαδρομή, τα «μοιράσματά του» μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας, τις υπέροχες γιαγιάδες του που του έμαθαν να εκτιμά το θέατρο, τις σπουδές, την πρώτη οντισιόν, το «Θεμέλιο» με τους καθηγητές που ακούμπησαν την ψυχή του και τον αυστηρότερο κριτή του – τον πατέρα του… Και τηλεόραση και θέατρο μαζί για το ξεκίνημα, δίπλα σε υπέροχα ονόματα της υποκριτικής και με στιγμές αξιοζήλευτες!

Η ταινία που την χαρακτηρίζει «συγκλονιστική συγκυρία» – η «Ευτυχία» – του έδωσε ένα βραβείο και εξαιρετικές αναμνήσεις και η φιλία του με τον Σωτήρη Τσαφούλια αποτελεί και για τους δύο πηγή έμπνευσης… άλλωστε μετά τον «Κοινό Παρονομαστή» και το «Έτερος Εγώ» συνυπάρχουν στη σκηνοθεσία της ήδη sold out θεατρικής παράστασης «Αινιγματικές Παραλλαγές» που όπως ο ίδιος τονίζει είναι έργο «πυρηνικό στο συναίσθημα». Και η αίσθηση του να μοιράζεται τη σκηνή με το Γιάννη Μπέζο μαγική!

Τελικά πόσο ωραίο είναι να ακούς έναν ηθοποιό από τους κορυφαίους της γενιάς του να μοιράζεται τις αλήθειες του χωρίς «φτιασιδώματα», με εικόνες, συναίσθημα και χιούμορ

https://open.spotify.com/episode/2fzsB9jSOxTERSCqxVaR2k?si=5541d3f17c434d2f (direct Spotify link του επεισοδίου)

https://artpodcast.gr/44-pygmalion-dadakaridis/ (podcast page)

https://artpodcast.gr/blog-pygmalion-dadakaridis/ (dedicated blog post)