Ο Νίκος Πάπας της Espresse SA – Portioli Espresso επισκέφτηκε το νέο εργοστάσιο του Gruppo Portioli στο Μιλάνο

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espress SA – Portioli Espresso κος Νίκος Πάπας με τον Πρόεδρο του Gruppo Portioli κο Moreno Portioli και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Μattia Portioli στο νέο state of the art εργοστάσιο Portioli στο Μιλάνο με οροφή που θυμίζει τα φτερά του γλάρου.

Στις νέες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας Portioli στο Μιλάνο, βρέθηκε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA – Portioli Espresso Νίκος Πάπας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Gruppo Portioli κο Moreno Portioli και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Μattia Portioli στο νέο state of the art εργοστάσιο Portioli με την οροφή του να θυμίζει τα φτερά του γλάρου. Αυτό επιτρέπει στις ακτίνες του ηλίου να περάσουν στον εργοστασιακό χώρο δημιουργώντας έτσι μια εξαιρετική αίσθηση ευεξίας και φυσικού φωτισμού. Ως αποτέλεσμα όλες οι παραγωγικές διαδικασίες να έχουν μια εξαιρετική απόδοση.

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και των προϊόντων του Ιταλικού Οίκου Portioli (Μιλάνο). Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.

Τα στοιχεία αυτά ανέδειξαν την Espresse στην κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, κατατάσσοντας τον espresso Portioli στις πρώτες θέσεις προτίμησης μεταξύ των premium brands χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Γλυκόπιοτος, κρεμώδης, με ντελικάτη γεύση και ποικίλα αρώματα.

Η εταιρεία Portioli διοικείται από την τρίτη γενιά της και εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Η απόλυτη επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, έχει επεκταθεί και προμηθεύει τα χαρμάνια που φτιάχνει, σε όλο τον κόσμο.