“Ο Μπαμπούλας κάτω από το κρεβάτι σου” Η αυτογνωσία εναντίον των φόβων!

Στο ερώτηµα εάν σε ένα θρίλερ είναι πιο τροµακτικό να διαισθάνεσαι τον κίνδυνο από την αρχή αλλά να ανακαλύπτεις τον εχθρό στο τέλος της ιστορίας ή να γνωρίζεις τον εχθρό από την αρχή και να προσπαθείς να του ξεφύγεις, το βιβλίο αυτογνωσίας “Ο Μπαμπούλας κάτω από το κρεβάτι σου” επιλέγει τη δεύτερη εκδοχή. Είναι η περιπέτεια γνωριµίας µε τον εαυτό µας, µε τις άγνωστες και συχνά σκοτεινές πλευρές του, αλλά και ο τρόπος τιθάσευσης αυτού του “µπαµπούλα”, ώστε αποκτώντας τον έλεγχό του να γίνουµε πρωταγωνιστές στο έργο ανάταξης και ανάδειξης των αρετών και δυνατοτήτων µας.

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης του μελέτης ”Περπάτησε μαζί μου στο νερό”, η οποία προκάλεσε αίσθηση στο αναγνωστικό κοινό, ο έμπειρος ψυχολόγος και καθηγητής  Κωνσταντίνος Ρωμανός Ζησιμόπουλος επιστρέφει με το βιβλίο αυτογνωσίας ”Ο Μπαμπούλας κάτω από το κρεβάτι σου”! Προσανατολισμένο στη διερεύνηση των αιτιών του ανθρώπινου φόβου και παραθέτοντας μια διεξοδική πορεία προς την απονεύρωσή τους, το νέο βιβλίο του αναμένεται να ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά!

Ο συγγραφέας

Ο Κωνσταντίνος Ρωµανός Ζησιµόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Μεγάλωσε στις Βρυξέλλες όπου και άρχισε από νεαρή ηλικία να ασχολείται µε την ύπνωση, την υποσυνείδητη επιρροή, την τέχνη της γλώσσας του σώµατος και τις τεχνικές αποµνηµόνευσης. Aποφοίτησε από το τµήµα Ψυχολογίας στο University of Chichester και έκτοτε εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Υπνοθεραπεία καθώς και στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία. Σήµερα, είναι καθηγητής και υπεύθυνος του µεταπτυχιακού προγράµµατος Συνθετικής Ψυχοθεραπείας στο Mediterranean College και το University of Derby, πρόεδρος του 1ου συλλόγου Κλινικών Υπνοθεραπευτών στην Ελλάδα (ΣΚΥΕ), καθώς και µέλος της Βρετανικής Κοινότητας Κλινικών Υπνοθεραπευτών (BSCH). Είναι επίσης µέλος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας της ΕΨΥΘΕ, προσφέροντας πρόληψη, διαγνωστική αξιολόγηση, ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και υλοποίηση κοινοτικών εκπαιδευτικών προγραµµάτων.