Ο Θάνος Πετρέλης ερμηνεύει Νότη Σφακιανάκη στο Music Box της Heaven Music

Ο Θάνος Πετρέλης ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη στο Music Box της Heaven Music σε ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα!

Ο Θάνος Πετρέλης δίνει τη δική του πινελιά στα τραγούδια του εβληματικού ερμηνευτή, και μας ταξιδεύει με την συναισθηματική και ώριμη ερμηνεία του μέσα από το ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Music Box.

Πρόκειται για κλασσικά τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη, τα οποία φέρνει στο σήμερα ο Θάνος Πετρέλης. Αυτά είναι τα ακόλουθα: «Δεν Έχει Μάθει Ν’ Αγαπάει»«Το Φινάλε της Καρδιάς»«Πέρνα Κι Εσύ», «Παπαρούνα» και «Ντροπή Σε Όλους Μας».

Τα παραπάνω τραγούδια είναι διαθέσιμα σαν ολοκληρωμένο digital album σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες αλλά και στο YouTube σε σκηνοθεσία Danny Ntarlas & Ju Stamatakis.

Παράλληλα, ο Θάνος Πετρέλης συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη περιοδεία του σε ΗΠΑ και Καναδά και ετοιμάζει νέες δισκογραφικές δουλειές που θα εντυπωσιάσουν!

Το αφιέρωμα του Θάνου Πετρέλη στον Νότη Σφακιανάκη στο Music Box κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Ακούστε το εδώ: https://lnk.to/petrelismusicbox

Βρείτε τον Θάνο Πετρέλη εδώ: https://geni.us/ThanosPetrelis