Ο δημοσιογράφος Jens Hoffmann παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη στο γερμανικό κοινό

Μετά από 8 χρόνια από την πρώτη του επίσκεψη, ο δημοφιλής Γερμανός δημοσιογράφος Jens Hoffmann επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη (μια πόλη με στυλ όπως την είχε χαρακτηρίσει τότε) και ανακαλύπτει τις αλλαγές της.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Γερμανίας οργάνωσαν ταξίδι εξοικείωσης για το δημοσιογράφο, έτσι ώστε να παρουσιάσει στο γερμανικό κοινό την εξέλιξη της Θεσσαλονίκης και τις συνθήκες που επικρατούν μετά την πανδημία.

Η φιλοξενία του κ. Jens Hoffmann πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και την κατηγορία Boutique Hotels στοχεύοντας στην προβολή προορισμών που διαθέτουν τα συγκεκριμένα καταλύματα.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος έχει σημαντική παρουσία σε πολλά μέσα τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος https://looping-magazin.de και www.travel-food-art.com και στην εξειδικευμένη δική του ιστοσελίδα www.houseandhotel.com, με βασική θεματολογία lifestyle και ταξίδια, παρουσιάζει αξιόλογα για τους επισκέπτες ξενοδοχεία από διάφορες χώρες.

Ο κ. Hoffmann κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης και να δοκιμάσει τις γαστρονομικές προτάσεις της πόλης στο ουζερί Τσινάρι στην Άνω Πόλη και στο εστιατόριο “Omilos- The Beach Club”, με θέα το Θερμαϊκό.

Η ταξιδιωτική εμπειρία που είχε από την φιλοξενία του στη Θεσσαλονίκη φόρτωσε στις αποσκευές του, τις καλύτερες εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

http://www.thessaloniki.travel/