Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ στο CT Garden Festival

CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater «Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»

«Κατάρτι κι ατμός» ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
CT GARDEN FESTIVAL

Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στο CT Garden Festival  έχοντας στις αποσκευές του αποκλειστικά και µόνο τραγούδια από τη δισκογραφία του, από τις πλέον ταξιδιάρικες.
Στα ταξιδιάρικα τραγούδια του Βασίλη Λέκκα μια γυναίκα απ’ την Περσία βρίσκει μες τη φαντασία ένα κόκκινο σημάδι. Μια άλλη γυναίκα απ’ τη Σαγκάη θα ντυθεί άντρας για να πάει να δουλέψει στο Πεκίνο µα τελικά θα καταλήξει στον Ρήνο.
Σ’ αυτό τ’ ατέλειωτο ταξίδι θα βρεθούμε σε κάστρα ψηλά, στη αγορά των Χανίων αλλά κι εκεί που χτίζουν φωλιά αλλόκοτα πουλιά στου ήλιου τα σκαλιά.
Μαζί µε τρεις εξαιρετικούς κιθαρίστες, ο Βασίλης Λέκκας, µας καλεί σ’ ένα μεθυστικό ταξίδι µε το κρασί του έρωτα και του πάθους. Σαν αυτό που απολαμβάναμε στα παλιά σινεμά.

Με την Ελλάδα καραβοκύρη θα βρεθούμε στο Μαρόκο και στ’ Αλγέρι. Στο «πέρασμά» µας από την αφρικανική ήπειρο θ’ αναζητήσουμε ένα μάγο που πετά, για να µας πει τα μελλούμενα. Κι αφού περιπλανηθούμε μαζί µε τον Βασίλη Λέκκα σ› όλη την υδρόγειο, στο τέλος θα µας πει την ιστορία ενός νεαρού πρίγκιπα, της ανατολής, απόγονου του Σεβάχ του θαλασσινού, που νόμισε ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ο Βασίλης Λέκκας µε το δυναμικό λυρισμό της ερμηνείας του, την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασής του, την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του αλλά και τη θεατρική εμπειρία που φέρει, µας υπόσχεται μια μουσική εμπειρία, που θα µας καταστήσει κοινωνούς της έντασης και της συγκίνησης τραγουδιών, τα οποία εντάσσονται στη νεότερη μυθολογία του τόπου µας.

Βασίλης Λέκκας: φωνή
Τάσος Ζαφειρίου: κιθάρες
Σπήλιος Ζευκιλής: κιθάρες
Νίκος Σπάθας: κιθάρες

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 στις 21.00
CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr