Ο Βασίλειος Κωστέτσος στη Γαλλική Πρεσβεία

Ο Διεθνής Έλληνας Δημιουργός Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture» στην Πρεσβεία της Γαλλίας, με την ευγενική προσφορά του “Avaton Water”, της “Kallergis Machines” και της “Δικηγορικής Εταιρείας R&R – Έλλη Ρουμπάκου” στηρίζοντας το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, ο αγαπημένος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος παρουσίασε την εμβληματική του συλλογή “L’Olympien Art Couture” στην Πρεσβεία της Γαλλίας, παρουσία της Γαλλίδας Πρέσβειρας κ.Laurence Auer.

Την εκδήλωση στήριξαν με την ευγενική προσφορά τους η εταιρεία “Kallergis Machines” του Αλέξανδρου Καλλέργη, η οποία είναι μια από τις πρώτες εταιρείες εισαγωγής μηχανημάτων στην Πελοπόννησο, με ισχυρό international όνομα που συνοδεύεται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, το νερό – πηγή ζωής “AVATON”, το μοναδικό που πηγάζει από αρτεσιανή πηγή της Μοναστικής Πολιτείας του Αγίου Όρους, ένα μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO που παραμένει αγνό και φυσικό, ανέγγιχτο από την βιομηχανοποίηση και τους ανθρώπινους ρύπους, καθώς και η δικηγορική εταιρεία “R&R” της κορυφαίας δικηγόρου Έλλης Ρουμπάκου. Μέρος των χορηγιών δόθηκε για τη στήριξη του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”.

Η συλλογή “L’Olympien Art Couture” είναι αφιερωμένη στο ολυμπιακό πνεύμα και στην κομψότητα της Αρχαίας Ελλάδας, εμπνευσμένη από τα αγάλματα και τις ασπίδες των πολεμιστών της.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής δημιουργήσε αποκλειστικά για την παρουσίαση πέντε νέα αριστουργήματα αρχαιοελληνικής γραμμής στα χρώματα της γαλλικής σημαίας, με τα μοντέλα να εισέρχονται στα σαλόνια της Γαλλικής Πρεσβείας από την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα στο κέντρο του κτηρίου. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε ο λόγος που εκφώνησε η Γαλλίδα Πρέσβειρα εξυμνώντας τη φιλία που ενώνει Γαλλία – Ελλάδα και αποδίδοντας τα εύσημα στο Βασίλειο Κωστέτσο για την καταπληκτική παρουσίαση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι του σχεδιαστή αλλά και πολλοί καλεσμένοι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες της επίδειξης: Χτενίσματα: Λέο Μπαζίμας, Makeup: Φρέντυ Καλομπράτσος, Υποδήματα: Bozikis shoes,  Manicure: Merlin Spa και η ομάδα σπουδαστών μόδας του “ΙΕΚ Δέλτα”.