Ο Άγγελος Ανδριανός στα «Παπάκια» στο Χολαργό

Ο Άγγελος Ανδριανός μας προσκαλεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου σε ένα από τα πιο φιλόξενα στέκια της πόλης, τα «Παπάκια» (Μεσογείων 254, Χολαργός), να περάσουμε μία υπέροχη μουσική βραδιά.

Συνοδεία εξαιρετικών πιάτων και κρασιών, ο Άγγελος Ανδριανός, έχοντας στο πλάι του την Αθηνά Βέρμη,  μας υπόσχεται μία βραδιά διασκέδασης με ανεβαστικό ρεπερτόριο, ξεκινώντας από ποπ τραγούδια μέχρι έντεχνα και ξεσηκωτικά λαϊκά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Έχοντας αφετηρία τις δημιουργίες του αγαπημένου του Γιάννη Σπανού με τον οποίο συνεργάστηκε για πολλά χρόνια, ο Άγγελος Ανδριανός μας ταξιδεύει από την σύγχρονη έντεχνη ελληνική σκηνή και τα κλασικά λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε από τις μοναδικές φωνές των Δημήτρη Μητροπάνου, Γιώργου Νταλάρα, Βίκυς Μοσχολιού, Χαρούλας Αλεξίου και άλλων έως τις υπέροχες μπαλάντες κορυφαίων δημιουργών όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Θεοφάνους και Αντώνης Βαρδής.  

Παράλληλα θα παρουσιάσει live και τα δύο πρώτα του singles, την ερωτική και δυναμική μπαλάντα «Είναι κάτι βραδιές» σε στίχους του Δημήτρη Τανού και δικής του μουσικής και τον χαρούμενο up tempo “Πλούτο” σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή!  

Μαζί του ο Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο, ο Γιώργος Ντινάκος στο μπουζούκι και στην κιθάρα και ο Βαγγέλης Ξυθάλης στα κρουστά για μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη θετική διάθεση και τραγούδι!

Παπάκια

Μεσογείων 254, Χολαργός

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 8 ευρώ

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2106540066-7