Οι U.S. Punk Rockers Infamous Stiffs επιστρέφουν με νέο EP “Lockdown Live”

Οι punk rockers της SoCal, οι Infamous Stiffs, επιστρέφουν με ένα live EP έξι τραγουδιών, το “Lockdown Live”, τη δεύτερη κυκλοφορία τους στην Riot Records/Golden Robot Records, διαθέσιμη για προπαραγγελία/προσθήκη/αποθήκευση, με νέο single Kill for the Sound ( Ζωντανά) τώρα μαζί με το μουσικό βίντεο για το κομμάτι.

Φτιαγμένο το 2021 στο αποκορύφωμα της παγκόσμιας πανδημίας Covid 19 στο διάσημο Alex’s Bar στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, το “Lockdown Live” είναι αυτό που συμβαίνει μετά από ένα χρόνο… λοιπόν, κλειδώματος.

Γεμάτο από παγωμένη ενέργεια και επιθετικότητα, τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος μιλούν από μόνα τους. Πιασάρικο, σκληρό και αδυσώπητο, το “Lockdown Live” προσφέρει μια προοπτική σε πραγματικό χρόνο για τα τραγούδια και την τρέχουσα κατάσταση. Είναι κάτι που πρέπει να μασάτε σε αυτούς τους αδύνατους καιρούς αβεβαιότητας και της κούρασης που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Το “Lockdown Live” (EP) ακολουθεί το άλμπουμ των Infamous Stiffs 2021, “Kill for the Sound”, το οποίο κυκλοφόρησε σε ψηφιακό και βινύλιο. Αποκτήστε ένα αντίγραφο του άλμπουμ βινυλίου από το GRR Store.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ INFAMOUS STIFS: Τα μέλη των Infamous Stiffs, που δημιουργήθηκαν το 2019 στη Νότια Καλιφόρνια, έχουν περάσει δεκαετίες παίζοντας punk rock ‘n’ roll σε διάφορες ενσαρκώσεις… όλους τους δρόμους που οδηγούν στην ηχητική κατάσταση που είναι οι Infamous Stiffs. Μια ανελέητη επίθεση από δυνατά μολυσματικά άγκιστρα και κουνήματα που θα σας κάνουν να κινηθείτε!

Οι διαβόητοι Stiffs είναι οι: Scotty Wilkins (Vocs), Jim Perrault (Μπάσο), Mark Pananides (Κιθάρα), John Gilhooley (Κιθάρα) και Ryland Steen (Drums).

‘Lockdown Live’: https://open.spotify.com/album/6aW2Nl2KZQHWd6fjpBt39k