Οι Cubaneros κυκλοφορούν το νέο τους single «Mulata»

Το αγαπημένο συγκρότημα από την Κούβα και την Πάτρα, με διεθνή επιτυχία, ξεσηκώνει με νέο και άκρως καλοκαιρινό κομμάτι.

Με περισσότερους ακροατές στο Μεξικό και την Αργεντινή απ’ ότι στην Ελλάδα και σχεδόν 30 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube, οι Cubaneros έρχονται από την Αβάνα και την Αχαΐα για να ταράξουν τα εγχώρια latin δισκογραφικά νερά με τον δικό τους τρόπο παρουσιάζοντας μας το καινούργιο τους κομμάτι «Mulata»!

To «Mulata» είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που αφήνουν την χώρα τους για να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο, για τις δυσκολίες που περνούν και βρίσκουν, αλλά ακόμα κι έτσι δεν χάνουν την ελπίδα τους.  Είναι ένας φόρος τιμής για την θυσία που κάνουν αφήνοντας την οικογένειά τους. Συγχρόνως είναι ένας ύμνος για ψυχική δύναμη σε όλα τα εμπόδια που βρίσκουν, μία ώθηση για να μην τα παρατάνε, μην αφήνουν τα όνειρά τους.

Λίγα λόγια για τους Cubaneros

Ποιος θα περίμενε ότι από την καρδιά της Πάτρας θα προέκυπτε ένα Ελληνοκουβανικό συγκρότημα με παγκόσμια απήχηση; Ο μουσικός Πάνος Παναγόπουλος και οι τραγουδίστριες Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques όχι μόνο το περίμεναν, αλλά το σχεδίασαν και το προσδοκούσαν, όταν το 2015 δημιούργησαν τους Cubaneros.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι Cubaneros κατάφεραν το αδιανόητο. Έκαναν παγκόσμια επιτυχία με τη διασκευή τους «Lost On You» του οποίου η απήχηση ξεπέρασε τις 21.000.000 προβολές. Ακολούθησαν και άλλες επιτυχημένες διασκευές και δικά τους πρωτότυπα τραγούδια, καθώς η μπάντα άφηνε το μοναδικό της αποτύπωμα και ηχόχρωμα όπου ταξίδευε.

Δύο ακόμα σημαντικοί σταθμοί στην καλλιτεχνική τους πορεία ήταν η διασκευή του «Feeling Good» με τίτλο «Y Me Siento Bien» και τo ρυθμικό «Would I Lie», το οποίο σήμανε την ένταξη του «ροκά» της παρέας, Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, υποστηρικτή της μπάντας από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της.

Ακολούθησαν αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με πιο αξιομνημόνευτες αυτή με τον «κύριο Despacito» Luis Fonsi στην Αγία Νάπα της Κύπρου και στο Salsafest της Veracruz στο Μεξικό δίπλα σε  παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως Luis Enrique, Willie Colon, Oscar De Leon και Gilberto Santa Rosa , μπροστά σε ένα πλήθος 60.000 ατόμων.

Οι Cubaneros επιστρέφουν δυναμικά με το καινούργιο τους single “Mulata” και δίνουν στο καλοκαίρι το soundtrack που χρειάζεται! Κάθε νότα και κάθε στίχος είναι ένα κάλεσμα για χορό, μια αφορμή για καλή διάθεση, ένα όμορφο ξεκίνημα για μία καινούργια ημέρα.

Cubaneros Instagram:

https://www.instagram.com/cubaneros/

Cubaneros Spotify:

https://shorturl.at/anoAM