Οι Έλληνες Celebrities στο “Momus Network”

το πρώτο κανάλι στο Instagram
(Η Ελένη Φουρέιρα συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα)

To ‘Momus Network’ είναι το πρώτο κανάλι Ελλήνων Celebrities στο Instagram, όπου ηθοποιοί, τραγουδιστές, και τηλεοπτικά/δημόσια πρόσωπα πρωταγωνιστούν σε αυτοσαρκαστικά original videos σε εβδομαδιαία βάση, τα οποία κινηματογραφούνται από νέους δημιουργούς.

Ένα concept εμπνευσμένο από επεισόδια των άκρως επιτυχημένων αμερικάνικων late night shows (Kimmel, Falon etc) και με αρκετή δόση από το καυστικό ελληνικό χιούμορ.

Το όνομα ‘Momus’ προέρχεται απο την λέξη ‘Μῶμος’ η οποία στην ελληνική μυθολογία απευθύνεται στην προσωποποίηση του θεού της χλεύης, της ειρωνείας και του σαρκασμού.

Κύριος στόχος του καναλιού είναι να φιλοξενεί 4 με 5 θεματικές εκπομπές, οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά εβδομάδα, ενώ παράλληλα να αναπτυχθεί ένα ‘σύμπαν’ φανταστικών χαρακτήρων που στη συνέχεια θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους μέσα από κοινά βίντεο.

Σε αυτό το πλαίσιο και με οδηγό την ενεργή συμμετοχή του κοινού θα πραγματοποιούνται μηνιαίοι διαγωνισμοί, challenges, events αλλά και διάφορα giveaways από τα διάσημα πρόσωπα.

Σε μετέπειτα στάδιο, στόχος είναι, τα παραπάνω βίντεο να προωθούν παράλληλα την ομορφιά και τα αξιοθέατα της χώρας μας, αλλά και να στηρίζουν (μέσα από τα έσοδα των δράσεων του) φιλανθρωπικές ενέργειες και ευπαθείς ομάδες.

Τα 5 πιο επιτυχημένα βίντεο του καναλιού μέχρι στιγμής είναι:

1. Foureira twin interview – όπου η Ελένη Φουρέιρα παίρνει συνέντευξη από τον εαυτό της, αναπαριστώντας δύο διαφορετικές περσόνες: μια κακεντρεχή δημοσιογράφο που συνεχώς κάνει καυστικά σχόλια και μια ψωνισμένη/αφελή τραγουδίστρια (>420κ views).

2. Maraveyas twin interview – στο ίδιο concept o κριτής του Voice Maraveyas παίρνει συνέντευξη από τον Maraveya ilegal (>240κ views).

3. Panos Vlahos & Christides LA Food show – όπου το απολαυστικό δίδυμο μας ταξιδεύει σε ορισμένα από τα πιο μοναδικά και διάσημα food places του Los Angeles (235κ views).

4. Tonia twin interview – όπου η intellectual δημοσιογράφος Τόνια Σωτηροπούλου παίρνει συνέντευξη από την ηθοποιό/μοντέλο (225κ views).

5. Οfficial trailer του καναλιού – το οποίο περιλαμβάνει τα highlights από τις εμφανίσεις όλων των διασήμων προσώπων, όπως Ε. Φουρέιρα, Τ. Σωτηροπούλου, Κ. Μαραβέγιας, Γ. Χρανιώτης, Μ. Γαβράς, Γ. Χατζηγεωργίου, Μαλού, Α. Ανανιάδης κ.ά (275κ views).

Το Momus Network μπορεί να το βρει κανείς μέσω των official pages σε Instagram, YouTube, Facebook και Snapchat.