Νέα σειρά caffé TOMOKA από την Espresse με την εγγύηση του οίκου Gruppo Portioli

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse AE – Portioli Espresso κ. Νίκος Πάπας και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Gruppo Portioli k. Mattia Portioli, στο πέρας της συνάντησης σχετικά με την ολοκλήρωση της νέας σειράς caffé TOMOKA, η οποία θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά, ξεκινώντας από την Ελλάδα, μέσα στο 2021- 2022. H νέα σειρά ΤΟΜΟΚΑ, αποτελείται από τέσσερις μοναδικές ποικιλίες caffe, με την εγγύηση Portioli και ολοκληρωμένο σύστημα και υλικά επικοινωνίας. Σύντομα κοντά σας!

Η εταιρεία Espresse Α.Ε , δεν σταματά να εξελίσσεται και να παρουσιάζει νέα εκλεκτά προϊόντα καφέ. Το νέο «μέλος» της Espresse δημιουργήθηκε με την συνεχή συνεργασία της εταιρείας με τον ιστορικό οίκο GRUPPO PORTIOLI και ακούει στο ξεχωριστό όνομα TOMOKA.

Η νέα σειρά caffé TOMOKA αποτελείται από τέσσερις μοναδικές ποικιλίες caffe, όλες με την εγγύηση του οίκου GRUPPO PORTIOLI με ολοκληρωμένο σύστημα και με υλικά επικοινωνίας.

H νέα σειρά ΤΟΜΟΚΑ «γεννήθηκε» μέσα από την δημιουργική συνάντηση και συνεργασία του Πρόεδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Espresse AE κ. Νίκου Πάπα με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Gruppo Portioli κ. Mattia Portioli, και η οποία πρόκειται να λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά, ξεκινώντας από την Ελλάδα, μέσα στο 2021- 2022.
Φυσικά η μοναδικότητα της νέα σειράς TOMOKA οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα των χαρμανιών και το καφέ Portioli. Ο καφές espresso Portioli, αποκλειστικής διάθεσης της εταιρείας Espresse στην Ελλάδα, κατατάσσεται πρώτος μεταξύ των premium brands. Η ιστορία του καφέ Portioli έχει άρωμα από Μιλάνο καθώς το 1958, ο Giorgio Portioli αγόρασε ένα bar στην Via Eustachi στο Μιλάνο και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια μηχανή καβουρδίσματος για να παράγει και να πουλάει χαρμάνια καφέ υψηλής ποιότητας.

Σήμερα χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του και την ξεχωριστή γεύση του, ο καφές Portioli, έχει κερδίσει την προτίμηση των coffee gourmets και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Η Portioli, πλέον στην τέταρτη γενιά της, παραμένει οικογενειακή επιχείρηση, αφοσιωμένη στην προσφορά καφέ υψηλής ποιότητας για τους πελάτες της.

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του εκλεκτού καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού οίκου Portioli. Από το 2004 είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του οίκου G.I.M.E που ανήκει στο GRUPPO PORTIOLI καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ του κλάδου και κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά του ποιοτικού καφέ. Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία. Στόχος της εταιρείας είναι, να συνεχίζει να δικαιώνει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Για την GRUPPO PORTIOLI και για την Espresse Α.Ε ο καφές δεν είναι απλή υπόθεση. Οι δύο συνεργαζόμενες οικογενειακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τον καφέ σαν έργο τέχνης, σαν μια ιεροτελεστία γεύσης που απαιτεί σεβασμό και αγάπη. Το ενδιαφέρον τους αυτό, λοιπόν για τον καλό καφέ αποδεικνύεται περίτρανα και από την νέα τους σειρά caffé TOMOKA την οποία ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε!