Μουσική παράσταση «Κάποιος σ’ αγαπάει και δεν το ξέρεις» στο Red Jasper Cabaret Theatre

Το εργαστήριο τραγουδιού της «ΠΑΠΙΑΣ»
παρουσιάζει τους μαθητές του στη μουσική παράσταση «Κάποιος σ’ αγαπάει και δεν το ξέρεις»

Παρασκευή 10 και 17 Ιουνίου @Red Jasper Cabaret Theatre

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σπύρος Παρασκευάκος

Το εργαστήριο τραγουδιού της «ΠΑΠΙΑΣ» παρουσιάζει τους μαθητές του στη μουσική παράσταση «Κάποιος σ´ αγαπάει και δεν το ξέρεις» τις Παρασκευές 10 και 17 Ιουνίου στο Red Jasper Cabaret Theatre υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Σπύρου Παρασκευάκου.

Ύστερα από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της «ΠΑΠΙΑΣ» και των ομαδικών μαθημάτων και έχοντας δημιουργηθεί μια υπέροχη ομάδα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το τραγούδι και την τέχνη θεωρήσαμε απαραίτητο να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας και να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Με τραγούδια από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία, με νέα τραγούδια των μαθητών καθώς και ποιήματα αυτών στήσαμε μία μουσική παράσταση για τις απορίες μας πάνω στην αγάπη και τον έρωτα και όλα αυτά που μας απασχολούν.

Στη παράσταση ακούγονται μεταξύ άλλων ένα ποίημα της Ηρώς Καψοκόλη και το ποίημα “Πόσο αλλιώς” της Κλειώς καθώς και τα τραγούδια του Δημήτρη Παγώνη “Το παιδί που αγαπάει σα σκύλος” και “Δορυφόροι”.

Μια μουσική παράσταση υπό την επίβλεψη και διδασκαλία του Σπύρου Παρασκευάκου με τους Ξένια Γραμματικού, Κατερίνα Θεοδώρου, Παναγιώτα Καλογεράκου, Ηρώ Καψοκόλη, Κλειώ, Δημήτρη Παγώνη, Ηλία Προμπονά και Μαρία Φωτεινοπούλου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Κατερίνα Θεοδώρου στο βιολί, Βασίλης Κάτσαρης στην κιθάρα και Μιχάλης Παπαδόπουλος στο πιάνο.

Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε ο Δημήτρης Αθανασέλος.

Παρασκευή 10 και 17 Ιουνίου

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό – 8€, Φοιτητικό / Ανέργων – 6€

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6940576359

Λίγα λόγια για την «ΠΑΠΙΑ»

Η Πάπια είναι ένας χώρος τέχνης και έκφρασης. Ένας χώρος με κεντρικό άξονα το τραγούδι και τη μουσική αλλά και άλλες τέχνες που συνδέονται με αυτόν. Είναι ένας χώρος μαθημάτων, εργαστηρίων, διαλέξεων, συζητήσεων, συναυλιών κ.α.

Ένας τόπος ελευθερίας μέσα στον οποίο μπορούμε να βρούμε και να κατανοήσουμε τον καλλιτεχνικό μας εαυτό. Να γνωρίσουμε τα εργαλεία μας καλύτερα και να μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε κατάλληλα. Αυτό που μας αφορά πρώτα από όλα είναι η διαδικασία από την εκπαίδευση στην παραγωγή. Η Πάπια είναι μία διαδικασία καλλιτεχνικής καθοδήγησης και προσωπικής αυτοεξέλιξης. Βήμα Βήμα.
Η Πάπια είναι πάνω από όλα μια ιδέα για το πώς η μουσική και το τραγούδι μπορεί να ελευθερώσει, να θεραπεύσει, να ενώσει τους ανθρώπους.

Μία ιδέα για το πώς μπορούν να συνυπάρξουν διάφορες μορφές τεχνών και να συναντηθούν.

Η Πάπια είναι ένας τόπος για όλους μας που θέλουμε να εκφραστούμε και να βουτήξουμε στον κόσμο της μουσικής.