ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΖΑΝΕΤ ΚΑΠΟΥΓΙΑ !!! 

ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟ!

Το Καλοκαίρι στο ΝΑΡΚΙΣΣΟ και στο ειδυλλιακό piano-resto που άνοιξε τις πόρτες του πάνω στη Λεωφ. Κηφισιας συνεχίζονται!

Ενας υπέροχος ”μυστικός” κήπος    λίγα μόλις μέτρα απο την λεωφόρο Κηφισίας ,”πνιγμένος” στα δέντρα και στο πράσινο, με καταπληκτική μουσική και τραγούδια (…στη σωστή ένταση, επιτέλους!!!) απο Τετάρτη εως και Κυριακή μας υπόσχεται καταπληκτικές μελωδικές και γαστονομικές βραδυές.

Τις Κυριακές λοιπόν θα μας κρατά συντροφιά με την αισθαντική φωνή και παρουσία της η γνωστή σε όλους μας Ουρουγουανή Ζανέτ Καπούγια με γνωστά τραγούδια, μέσα απο ενα πλούσιο τραγουδιστικό ρεπερτόριο από όλο τον κόσμο, ενας τέλειος συνδιασμός ποιοτικής μουσικής με εκλεκτό φαγητό, θα ομορφύνουν τα Κυριακάτικά μας βράδια τον Ίουνιο και τον Ιούλιο!

Η κουζίνα ανοίγει στις 21.00 (εως τις 12.00) με κλασσικά πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή διατροφή (…και οχι μόνο) με γεύσεις οπως Μιλφέιγ Μελιτζάνας, Κατσικίσιο τυρί σε φύλλο κρούστας, Φρέσκες σαλάτες με κοτόπουλο ή σολομό, ποικιλία τυριών με αποξηραμένα φρούτα, Γαριδομακαρονάδα, Ριζότο με παρμεζάνα, Χοιρινή ή Μοσχαρίσια μπριζόλα, αλλά και Σολομό στην σχάρα.

Ενα ωραίο δείπνο πάντα κλείνει με ωραία γλυκά όπως: Σουφλέ, Πανακότα, Κρέμα Καταλάνα αλλα και Πλατό με ολόφρεσκα φρούτα εποχής

Το πρόγραμμα θα εναλλάσεται και την αρχή κάνουν καθε Τετάρτη ο μοναδικός Δάκης, κάθε Πέμπτη ο performer Δημήτρης Παπάζογλου, κάθε Σάββατο ο νοσταλγικός Τέρη Ιερεμίας κι εννοείται η εβδομάδα θα κλείνει κάθε Κυριακή με την Ζανέτ Καπούγια…   

Όλοι υπο την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πάνου Δέρβου!

Resident…ντουέτο ο Πάνος Δέρβος (πιάνο) και η Έλενα (φωνή)!

Το καλοκαίρι στον ΝΑΡΚΙΣΣΟ Piano-Resto σημαίνει απόλαυση και ποιοτική διασκέδαση…όπως παλιά!!! 

ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ Piano-Restaurant Αγίου Κωνσταντίνου 52 και Λεωφόρο Κηφισίας 115  Μαρούσι τηλ.2102138366 και 6932350770 (Εσωτερικό Parking απο την Αγ.Κωνσταντίνου με ασανσέρ που βγαίνει κατευθείαν στην σάλα.Θα λειτουργεί και το καλοκαίρι)

Υπαίθριο Parking αλλά και στα γύρω στενά Τετάρτη εως Κυριακή…

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 21.30 (Κουζιίνα ανοιχτή απο 21.00 εως 12.00)

Τιμή κατ’ατομο 25ε (με κρασί) Φιάλη απλό 80ε  special 95ε Κρασί απο 18ε

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Πάνος Δέρβος