Μελίνα Κανά – Θέμης Καραμουρατίδης: Η ξεχωριστή παρουσίαση του album «Σπίθα»

Μελίνα Κανά – Θέμης Καραμουρατίδης

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, η Μελίνα Κανά και ο Θέμης Καραμουρατίδης παρουσίασαν τη δισκογραφική τους συνεργασία, το album «Σπίθα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Η Μελίνα Κανά, η σπουδαία ερμηνεύτρια που κάθε φορά μας «μαγεύει» και ο Θέμης Καραμουρατίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο «Black Duck», σε μία βραδιά γεμάτη μουσική «Σπίθα».

Θέμης Καραμουρατίδης – Μελίνα Κανά –
Γιώργος Αρσενάκος

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν ο CEO και συνιδρητής της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, με το team της εταιρείας, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής παραγωγής του album, Ηλίας Μπενέτος, φιλικά πρόσωπα της Μελίνας Κανά και του Θέμη Καραμουρατίδη από το χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, όπως ο Μπάμπης Στόκας, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς και δημοσιογράφοι.

Μπάμπης Στόκας
Νατάσα Μποφίλιου

Με τον Θέμη Καραμουρατίδη να τη συνοδεύει στο πιάνο, η Μελίνα Κανά παρουσίασε live μερικά από τα τραγούδια του album και, συγκεκριμένα, τα «Αγρίμι», «Μόνη Μου», «Αξίζει» και «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα».

Πάνος Μουζουράκης – Τόνια Σωτηροπούλου – Θέμης Καραμουρατίδης

Στο album «Σπίθα», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων, η Μελίνα Κανά ντύνει με την υπέροχη φωνή της 9 εμπνευσμένες συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη. Τους στίχους υπογράφουν οι σπουδαίοι στιχουργοί Οδυσσέας Ιωάννου, Λιζέτα Καλημέρη και Μαρία Τζωρτζάκη. Από το album έχουν ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay το ομότιτλο «Σπίθα», καθώς και τα «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα», «Αγρίμι» και «Αξίζει».

Δείτε την official album playlist:

Βρείτε το album «Σπίθα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: 

Spotify: https://spoti.fi/3OenxKb

iTunes/Apple Music: https://apple.co/3zB9gmJ

Deezer: https://bit.ly/39zz9Zn