Μεγάλη επιτυχία για την Ψυχίατρο με την έκτη αίσθηση

Με μεγάλη επιτυχία, σε κλίμα συγκινητικό και χαρούμενο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 19.00, η παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Δημητρή Τσουκνιδή «Η Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση» από τις εκδόσεις Αρμός.

Την βραδιά συντόνισε ο φιλόλογος και δημοσιογράφος Θάνος Ξάνθος, ο οποίος τόνισε και τους λόγους που προτείνει το βιβλίο στους αναγνώστες, ενώ την δική της κριτική με τρόπο ευφάνταστο κι εκλεπτυσμένο, διάβασε η συγγραφέας και καθηγήτρια Δέσποινα Μπλαστροπούλου. Φυσικά, ο συγγραφέας Δημήτρης Τσουκνιδής απάντησε στις ερωτήσεις της κας Μπλαστροπούλου και του κου Ξάνθου, ενώ μίλησε με εγκάρδια λόγια για όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν χθες εκεί.

Ανθρώπους και φίλους από τα φοιτητικά του χρόνια, τα χρόνια του ως εκπαιδευτικός, ως υπνοθεραπευτής, μέχρι και αναγνώστες του βιβλίου. «Αυτό που με συγκινεί πολύ είναι ότι απόψε βρίσκονται εδώ άνθρωποι απ’ όλους τους σταθμούς της ζωής μου’’,  συμπλήρωσε ο συγγραφέας.

Επίσης, ο Δημήτρης Τσουκνιδής αποκάλυψε και δύο σημαντικά γεγονότα: πρώτον ετοιμάζει το δεύτερο μέρος της ιστορίας της Νεφέλης Στάη, ενώ οι ήρωες του πρώτου βιβλίου, ετοιμάζονται να μεταπηδήσουν στη μικρή οθόνη!

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν συγγραφείς, δημοσιογράφοι, φίλοι, αναγνώστες και φυσικά άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, όπως ο Μιχάλης Ρέππας, που υπογράφει και τον πρόλογο του βιβλίου, ο Αλέξναδρος Αντωνόπουλος, η Μαίρη Σταυρακέλλη, ο Άγγελος Μπούρας, κ.α.

Στο κατάμεστο MONK στο Μοναστηράκι η Ψυχίατρος με την έκτη αίσθηση υποσχέθηκε σασπένς, μπόλικη αγωνία, ενδιαφέρουσα πλοκή, χαρακτήρες με ουσία και ίντριγκα και φυσικά την αναζήτηση ενός δολοφόνου, μέσα στο καλογραμμένο βιβλίο του Δημήτρη Τσουκνιδή.