Μαρία Παπαγεωργίου: Τρίτη 12 Ιουλίου στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival

H Μαρία Παπαγεωργίου υποδέχεται το νέο καλοκαίρι με όλους τους συνεργάτες της επί σκηνής και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα!

Την Τρίτη 12 Ιουλίου, εμφανίζεται στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival.

Μετά τις sold out εμφανίσεις της στη σκηνή του Gazarte  και ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του  Σταυρού του Νότου, η Μαρία ταξιδεύει τώρα σε όλη την Ελλάδα και μεταφέρει το πάθος και τη συγκίνηση των ερμηνειών της καθώς και τις ξεχωριστές, προσωπικές παραστάσεις της, σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

Αποτελώντας μία σπάνια περίπτωση στην εγχώρια μουσική σκηνή, με εντελώς προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα και πιστό ακροατήριο που αυξάνεται συνεχώς, η Μαρία Παπαγεωργίου κρατά στις περιοδείες της τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου.

Παντρεύοντας  τη μελωδικότητα των εγχόρδων με τον δυναμισμό των ηλεκτρικών οργάνων, φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει πέρα από τη δισκογραφία της, αγαπημένους της τραγουδοποιούς και συνθέτες, στιγμές από σπουδαία συγκροτήματα, καινούριες κυκλοφορίες συναδέλφων της που θα ήθελε να τραγουδήσει, αλλά και αναφορές σε πολύτιμα στιγμιότυπα της έντεχνης και της παραδοσιακής μουσικής,  σε ένα πρόγραμμα που δεν γνωρίζει περιορισμούς και σύνορα, αλλά κάθε φορά επιλέγει ό,τι πιο αυθεντικό αξίζει να μοιραστεί.

Αποχαιρετώντας τους κύκλους που κλείνουν και σπάζοντας το ρόδι για τους κύκλους που ανοίγουν, η Μαρία  Παπαγεωργίου καταργεί αυτό το καλοκαίρι τις αποστάσεις και μας ενώνει όλους ξανά μέσα την αλήθεια και την απόλαυση της μουσικής. 

Την Τρίτη 12 Ιουλίου, η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά.

Μουσικοί
 
Άρης Ζέρβας | τσέλο
Μιχάλης  Βρέττας | βιολί
Γιώργος Καρδιανός | ηλεκτρική κιθάρα
Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο
 
Ηχοληψία | Σωτήρης Παπάκος