Μάρα Στυλιανουδάκη: «Σπάσε τον Κώδικα του Στρες» από τις εκδόσεις Creamy W Books

Ο Francesco Vitali και οι εκδόσεις Creamy W Books παρουσιάζουν το βιβλίο της Μάρας Στυλιανουδάκη με τίτλο «Σπάσε τον Κώδικα του Στρες».

Η Μάρα Στυλιανουδάκη, με πολλές ειδικές σπουδές και πολυετή εμπειρία, αναδεικνύει στις σελίδες του βιβλίου της το πώς μπορούμε από τον κόσμο τού «γιατί» να περάσουμε εύκολα σε έναν κόσμο χωρίς στρες. Με απτά παραδείγματα, ασκήσεις, σχεδιαγράμματα, μας παίρνει από το χέρι και μας ταξιδεύει σε ονειρικές διαδρομές, προσβάσιμες, εύκολες, κατανοητές και πάνω απ’ όλα εφαρμόσιμες.

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγούμε από το στρες; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης, τιθασεύοντας το ίδιο το μυαλό μας;

Το βιβλίο «Σπάζοντας τον Κώδικα του Στρες» είναι βασισμένο πάνω σε τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και Coaching. Πρόθεση της συγγραφέως είναι να μοιραστεί με το αναγνωστικό κοινό της έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και σκέψης σε αυτό που ονομάζουμε «στρες» και «άγχος».

Τα «γιατί» της ζωής μας –«γιατί δεν πετυχαίνω στη δουλειά μου;», «γιατί δεν έχω καλούς φίλους», «γιατί δεν απολαμβάνω τη χαρά της ζωής», κ.λπ.– μας πληγώνουν – γεννήματα του μυαλού μας που μόνο κακό μάς κάνουν. Κι όμως, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό το βάσανο. Με απλούς τρόπους και κυρίως με απλά λόγια, η συγγραφέας μάς καθοδηγεί εύκολα σε δρόμους προσεγγίσιμους πλέον, δρόμους δικούς μας, χωρίς άγχος, χωρίς φοβίες, χωρίς κρίσεις πανικού, υψώνοντας τείχος σε κάθε αρνητική σκέψη μας.

Η Μάρα Στυλιανουδάκη, με αυτό το εμπεριστατωμένο βιβλίο της, μας αποδεικνύει ότι κατάφερε το δύσκολο και ακατόρθωτο για κάποιους: Να σπάσει τον Κώδικα του Στρες… Στο χέρι μας είναι να την ακολουθήσουμε, αλλάζοντας κυριολεκτικά τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο, κατακτώντας επιτέλους δικαιωματικά την ευτυχία που τόσο αδυσώπητα μας στέρησαν το άγχος, τα «πρέπει», τα «δεν μπορώ», τα ατέλειωτα πυρακτωμένα «γιατί» του μυαλού μας.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις CreamyWBooks, 25 Οκτωβρίου και θα το βρείτε στα Public και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Διάθεση / Διανομή : ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΑΕ