“Λογικός εκ γενετής” από το Θοδωρή Τσάτσο – Νέο τραγούδι

Θοδωρής Τσάτσος “Λογικός εκ γενετής

Βάλε απόψε ένα ποτό όπου και να ’σαι

και στην υγειά μου μονορούφι να το πιεις

κι αν ήμουν λίγος, μη μου το κρατάς ψυχή μου

φταίει που είμαι λογικός εκ γενετής…

Ο πρωτοεμφανιζόμενος στιχουργός και ερμηνευτής Θοδωρής Τσάτσος παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Λογικός εκ γενετής» σε μουσική του Σπύρου Παρασκευάκου. Ο «Λογικός εκ γενετής» αποτελεί τον προάγγελο του ολοκληρωμένου του album που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την MLK.

Την ενορχήστρωση του τραγουδιού υπογράφει ο Γρηγόρης Πολύζος ενώ έπαιξαν οι μουσικοί Αλέξης Στενάκης στο κλαρινέτο, Άρης Χατζησταύρου στην ηλεκτρική κιθάρα, Θοδωρής Κουέλης στο κοντραμπάσο, Σπύρος Μάζης στο μπάσο, Μιχάλης Καπηλίδης στα τύμπανα και Γρηγόρης Πολύζος στο πιάνο, στα πλήκτρα και στον προγραμματισμό. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Ηλία Λάκκα στο Studio Odeon.

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Τσάτσο

Ο Θοδωρής Τσάτσος σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως ψυχολόγος, και είναι συνιδρυτής του εθελοντικού οργανισμού «Διαβάζω για τους άλλους», ο οποίος προωθεί την ισότιμη πρόσβαση ατόμων με απώλεια όρασης στη γνώση και τη λογοτεχνία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι στα εφηβικά του χρόνια. Έκανε μαθήματα τραγουδιού για οκτώ χρόνια με τη δασκάλα φωνητικής Ασημίνα Μόρφη. Από την ηλικία των δεκαοκτώ άρχισε να συμμετέχει ως τραγουδιστής σε συγκροτήματα που έπαιζαν κομμάτια ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου. Κατά την ίδια περίοδο ξεκίνησε να γράφει τους πρώτους του στίχους. Έχει γράψει τη συλλογή διηγημάτων, «Εκτός οπτικού πεδίου» (εκδ. Εύμαρος).

Link στο YouTube: Εδώ