ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: “Τέχνη και Λόγος στο φασμα των μέτρων για την πανδημία”

Μέσα στην γενικευμένη και συνεχιζόμενη συνθήκη της πανδημίας, το φαινόμενο των επαναλαμβανόμενων lockdown έχει αποτελέσει πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Όλα όσα συμβαίνουν καί βιώνουμε ανάλογα με τον τόπο διαμονής, τις συγκυρίες και τις αντοχές μας, έγιναν αφορμή να αναδειχθούν όλες οι συσσωρευμένες προβληματικές που αφορούν χρόνια τον κλάδο του πολιτισμού, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον τομέα της καλλιτεχνικής επικοινωνίας και παιδείας. 

Στο πλαίσιο αυτό οι εικαστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από τον ζωγράφο, λογοτέχνη, Θεωρητικό τέχνης Κώστα Ευαγγελάτο και τους συνεργάτες του για τον χώρο του Art Studio Est-La Chambre στην Αθήνα θα αναβληθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου 2021. 

Η εκθεσειακή δραστηριότητα στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα συνεχιστεί μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου 2021, με την έκθεση έργων σύγχρονων ξένων καλλιτεχνών από την Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία, Σερβία, Η.Π.Α., Καναδά, Πολωνία κ.α., τα οποία ανήκουν στη μόνιμη συλλογή.

Τα Σαββατοκύριακα και ώρες 12.30-14.30 στα πλαίσια των ART WEEKENDS γίνεται ξενάγηση στα έργα της έκθεσης και σε όλο τον εκθεσιακό χώρο της Πινακοθήκης, μετά απο προσυνεννόηση και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. 

Παράλληλα ο Κώστας Ευαγγελάτος προετοιμάζει την έκδοση συγκεντρωτικής ποιητικής του συλλογής, με τίτλο ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΡΗΜΑΤΑ, Ποιητικές αναδρομές 1975-2020, που θα κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου από τις εκδόσεις ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ.  

Ευχές για καλό μήνα, με υγεία και προκοπή…!

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ, ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7, 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Πληροφορίες: 2671028501, 6944621286 ( ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 12.00-14.00 )

http://anoteleia.gr/cat_018.html

www.rodopicollection.blogspot.com