Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ντελίριο και «λουλουδοπόλεμος» σε κάθε live του σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, έχει καταφέρει να μπει δυναμικά και να καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα.

Κάνοντας πραγματικότητα την μεγάλη του αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, έχοντας πλέον στο πλευρό του ως παραγωγό τον Χριστόδουλο Σιγανό, αλλά και την ομάδα του, αλλά και σύμμαχούς του, τους μεγάλους φανς του ονόματος Παντελίδη, πέτυχε, να αποκτήσει και τους δικούς του «Παντελιδικούς», που προκαλούν ντελίριο, σε κάθε live εμφάνισή του.

Τόσο στις εμφανίσεις του στην Αθήνα και την «Αυτοκίνηση», μαζί με τους Λευτέρη Πανταζή, Χρήστο Δάντη, και Αθήνα Πολίτη, όπου ο ίδιος κλέβει την παράσταση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όσο και στις υπόλοιπες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, όπως και κάθε Τρίτη, στο Trois στη Θεσσαλονίκη, όπου σημειώνεται το αδιαχώρητο, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, βιώνει μεγάλες και αποθεωτικές στιγμές.

Το πρόγραμμα που παρουσιάζει είναι μοναδικό, ξεσηκωτικό περιλαμβάνοντας, όλες τις αγαπημένες μεγάλες επιτυχίες, του αείμνηστου αδερφού του, Παντελή Παντελίδη, όσο και τα δικά του τραγούδια, που έχουν κυκλοφορήσει από την Cobalt Music, και έχουν καταφέρει σε χρόνο dt, να αγαπηθούν από τον κόσμο.

Όπως και το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Καψούρα μου», που κάθε φορά που το ερμηνεύει, ξεσηκώνει τους θαυμαστές του, προκαλώντας, «βουνά» τα λουλούδια! Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αποτελεί αναμφισβήτητα, το νέο «Next Big Thing» του πενταγράμμου, και μεγάλη «καψούρα», με τους φανς του.

Πάρτε μία «γεύση» από τον λουλουδοπόλεμο και τα όσα συμβαίνουν στις live εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη.