Κυριάκος Μαριδάκης: “Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Ένα μεγάλο ευχαριστώ – Παγκόσμια εμβέλειας προσωπικότητα”

Με ένα ιδιαίτερο λιτό συγκινητικό μήνυμα στα social media, ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης καταξιωμένο Βασιλικό διευθυντικό στέλεχος της Βασιλικής Οικογένειας, Πρωθυπουργού και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης των Η.Α.Ε. από το Ντουμπάι, θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως με την γνωστή σεμνότητα ταπεινότητα και το ήθος που τον διακρίνει, την κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη για τη διαχρονική στήριξη και συνεργασία στο κοινό τους όραμα, τόσο για την ιστορική Σαλαμίνα όσο και για τον Ελληνικό πολιτισμό να πρωταγωνιστεί  στο παγκόσμιο στερέωμα.

Πριν από λίγες ημέρες  η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβης καλής θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος της Τιμητικής  κοσμητείας “Θερμοπύλες- Σαλαμίνα 2020” είχε συγχαρεί το έργο και την προσωπικότητα του κ. Κυριάκου Μαριδάκη, μετά την προσωπική του συνέντευξη που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” της δημοσιογράφου κας. Ζήνας Κουτσελίνης στο Star Channel, όπου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε επιστολή της ότι είναι μια χαρισματική προσωπικότητα, ενας  αυτοδημιούργητος Έλληνας της διασποράς, που εμπνέει και αποτελεί Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, προβάλλοντας τον Ελληνικό πολιτισμό διεθνώς.

Ο  κ. Κυριάκος Μαριδάκης και η κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη είναι δυο Παγκόσμιες προσωπικότητες που τους τιμά και αναγνωρίζει ολόκληρη η ανθρωπότητα. Όλοι μας οφείλουμε λοιπόν να αισθανόμαστε βαθύτατη ευγνωμοσύνη για όσα προσφέρουν στην Ελλάδα στην Κοινωνία και στον Άνθρωπο.   
Σας ευχαριστούμε!